JAY® Balance Sittdyna

Perfekt Balance mellan tryckavlastning och stabilitet.

Jay Balance dynan är designad för att ge bästa möjliga tryckavlastning i kombination med maximal stabilitet och komfort. Egenskaper så som det tjocka, mjuka skummet ger mycket bra tryckavlastning för sittbensknölar och trokanter, medan den nya formen på sittgropen, med en stängd bakkant, håller fluiden på plats. Fluidinläggets nya design och de dubbla överdragen ger också ökat skydd för huden och hög komfort. Maximal stabilitet och positionering uppnås med hjälp av sittgropens design, som är baserad på antropometriska mått. Det är också möjligt att använda positioneringsdelar som placeras i det inre överdraget för att möta specifika positioneringsbehov hos brukaren.

Läs mer >

JAY Balance rullstolsdynor

Bilder och video

JAY Balance dyna
JAY Balance med fluid
JAY Balance med luft

Bilder

Beställ en broschyr

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Vilka är dina rättigheter?

Du kan fråga oss vilka uppgifter vi har om dig, och också att rätta till om de är felaktiga. Du kan begära en kopia av informationen och be oss upphöra att hantera dina uppgifter under en tidsperiod. För att skicka en förfrågan, kontakta oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.

Våra varumärken