Sittande och positionering / Leckey / Sittsystem för barn

Sittsystem för barn

Modulära sittsystem för barn underlättar vardagliga aktiviteter såsom skolarbete, lek, dagisaktiviteter etc. För att designa produkter med både kliniskt och emotionellt focus arbetar Leckey tillsammans med brukare, terapeuter och assistenter. Med hjälp av den senaste forskningen och klinisk förståelse skapar Leckey praktiska lösningar som enkelt integreras i familjelivet, för vi anser att livet handlar om att gå, njuta, delta och att göra saker tillsammans!

Leckey BeMe

Leckey BeMe Sittsystem

Lika unik som ett fingeravtryck.

Vanligt förekommande frågor

Tyvärr, vi säljer enbart till vården, kommuner och landsting. Vänd dig i stället till vår samarbetspartners. Kontaktuppgifter hittar du på https://www.sunrisemedical.se/contact-us.

Detta beror helt på vilka val man gör. Vanligtvis får man ett hjälpmedel från sin Hjälpmedelscentral, kontakta dem i första hand. Vill du köpa en rullstol privat så rekommenderar vi dig att kontakta någon av våra samarbetspartners. Kontaktuppgifter hittar du på https://www.sunrisemedical.se/contact-us.

Vi säljer endast till Hjälpmedelscentraler i Sverige.
Då vi endast säljer till kommuner & landsting är det upphandlade priser som gäller.

Ja. Kontakta oss på: post@sunrisemedical.se så ordnar vi det.

 1 2 3 4 

Sittsystem från LECKEY erbjuder positionering och stöd inom tre nyckelområden som kräver särskilt fokus:

Bäckenpositionering och bäckenstabilitet
Bra positionering och stöd för bäckenet är grunden för rätt sittställning. Ett rätt anpassat bäckenstöd är viktigt för att bibehålla optimal bäckenposition. Vid fixerat bäcken bör bäckenstödet anpassas för att stödja den fasta positionen.

Positionering av överkropp och huvud
Förmågan att stödja överkroppsregionen med hjälp av bålstöd och olika typer av selar är avgörande för ett balanserat förhållande mellan bra positionering och funktion. Ett skräddarsytt utbud av nackstöd behövs för att möta de individuella behoven.

Positionering av ben och fötter
Vissa brukare har en windswept sittposition, med snäva abduktorer på ena benet och snäva adduktorer på det andra. Att tillåta en windswept sittställning hjälper bäckenet att passa bra in i sittmodulen.