Rullstolsanpassningar

Built-4-Me

Vi utför beställningar på individanpassade rullstolar.  

​Built-4-Me lyssnar på dina behov, analyserar eventuella riskfaktorer och levererar en anpassad rullstol som möter dina behov. Se de jobb vi redan gjort och få inspiration till idéer eller kontakta oss med din specifika förfrågan idag!
 

Handgjorda, unika rullstolar för att förbättra din självständighet, individualitet och upplevelse.

Vi har utfört tusentals beställningar på individanpassade rullstolar. Från lite mer enkla önskemål om färger, skräddarsydd klädsel till enskilda alternativ. När du vill ha något unikt, kommer Built-4-Me att hjälpa dig att skapa en verkligt originell rullstol. Ta en titt på något av det anpassningar som vi redan har gjort.

Exempel på tidigare arbeten

Skräddarsydd

Av erfarna ingenjörer.

Unik

Byggd efter dina behov.

Handgjord

Av erfaren och proffsig tillverkningspersonal. 

Qualitetstestad

För din säkerhet.

Detta är Built-4-Me!

Hur det fungerar:

01

Kontakta din Hjälpmedelscentral och gå igenom dina önskemål

Hjälpmedelscentralen fyller i beställningsunderlaget tillsammans med dig och dokumenterar individpassningen och behoven. Sedan skickas beställningen till vår Kundservice som i sin tur skickar den vidare till vår Built-4-Me avdelning.

02

Utvärdering & produktion av din förfrågan

Så snart vi fått in förfrågan, behov och beställningsunderlag, analyserar vi ärendet, utvärderar eventuella risker och föreslår en lösning. När vi är överens om lösningen skickas ordern vidare till produktion.

03

Leverans

När produkten är klar levereras den till Hjälpmedelscentralen som tillsammans med dig går igenom produkten för att säkerställa att du är nöjd med anpassningen.

Är du intresserad av en specialbyggd rullstol?

Kontakt

Vanligt förekommande frågor