Lättmanövrerade elektriska rullstolar som tar dig dit du vill

Inomhus eller utomhus, Quickie elrullstolar har egenskaperna och är lättmanövrerade för att ta dig dit du vill. Våra elektriska rullstolar är designade för ett självständigt liv och finns i olika modeller, med olika sitssystem och utbyggbar elektronik. Välj vilken drivhjulsbas som passar dig bäst, föredrar du framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller mitthjulsdriven elrullstol, valet är ditt! Du är alltid i kontroll med din Quickie.

Q700-UP Series

Teknik på hög nivå.

Q700 Series

Den ultimata upplevelsen.

Q500 Serien

Skapa ditt eget äventyr!

Q400 Series

Avancerad prestanda för utomhus- och inomhusbruk

close

SEDEO ERGO UP

Högkvalitativt biomekaniskt sittsystem med fullt utbud av programmerbara sittpositioner och ståfunktion.

search
close

SEDEO ERGO

Biomekaniskt sittsystem för den allra bästa oberoende ompositioneringen. Med ett komplett utbud av programmerbara sittplatser. För de mest krävande kliniska behoven.

search

SEDEO PRO

Mycket justerbar och konfigurerbar med omfattande stöd och positioneringsmöjligheter, sitt- och ryggdynor. För milda till medelhöga kliniska behov.

search
close

SEDEO PRO Sittsystem

Mycket justerbar och konfigurerbar med omfattande stöd och positioneringsalternativ, dynor och ryggstöd. För milda till mediumhöga kliniska behov.

search

SEDEO LITE Seating

Multijusterbar sittram med en skena för ytterligare montering och ett brett utbud av tillbehör för milda till mediumhöga kliniska behov.

search
close

SEDEO LITE Sittsystem

Multijusterbar sittram med en skena för ytterligare montering och ett brett utbud av tillbehör för milda till mediumhöga kliniska behov.

search

SEDEO PRO Sittsystem

Biomekanisk sittande för den allra bästa oberoende ompositioneringen. Med ett komplett utbud av programmerbara sittpositioner. För de mest krävande kliniska behoven.

search
  • Sortera efter:
  • Mest populära

Vilken drivhjulsposition vill du ha?

Behöver du omgivningskontroll eller specialstyrning för att köra din stol?

I vilken omgivning kommer du använda din stol?

Vilken är brukarvikten?

Finns behov av tilt eller elektrisk sitsvinkling?

Mest populära

Elrullstolar från Quickie

Vid val av elrullstol är det viktigt att ha vardagens alla utmaningar i åtanke. Man ska inte heller kompromissa när det gäller säkerhet, kvalitet och prestanda. Det är naturligtvis också viktigt att möjligheten finns att anpassa rullstolen efter de individuella behoven för att uppnå högsta komfort. För att hitta rätt elrullstol för just dig ska du ta ställning till vilken typ av hjulbas som passar bäst, ska rullstolen vara framhjulsdriven, bakhjulsdriven eller mitthjulsdriven? Här följer lite exempel på de olika basernas egenskaper:

Framhjulsdriven elrullstol: Ger lite extra kraft vid körning över kanter och i ojämn terräng. Med en något mindre vändradie än en bakhjulsdriven elrullstol kan du ta snävare svängar runt hörn vilket gör det smidigt att ta dig fram inomhus. I och med att det inte finns några främre länkhjul på en framhjulsdriven rullstol så får du dina fötter något närmre kroppen, vilket gör att du kan komma närmre bord och andra föremål än vad du kan med andra hjulbaser. Quickie Jive F är ett exempel på en framhjulsdriven elrullstol.

Bakhjulsdriven elrullstol: Är väldigt stabil vid körning utomhus, när du kör i ojämn terräng eller kör över trottoarkanter eller liknande. De är intuitiva att köra och har ofta väldigt bra fjädringssystem, kan komma upp i höga hastigheter och har flera körprofiler. Quickie Jive R2, Salsa R2 och Tango är exempel på bakhjulsdrivna elrullstolar. Det som skiljer dessa tre modeller är att Jive är den mest kraftfulla och med flest inställningsmöjligheter, därefter kommer Salsa och enklast är Tango som är en enkel standardelrullstol.

Mitthjulsdriven elrullstol: Är mycket intuitiva och har den allra minsta vändradien vilket gör dem väldigt smidiga att manövrera inomhus. För bästa körkomfort även på ojämnt underlag ute har de avancerade fjädringssystem så att färden blir smidig och bekväm var du än kör. Mitthjulsdrivna elrullstolar tar din självständighet till nästa nivå. Quickie Jive M och Salsa M2 är exempel på elrullstolar från Quickie med mitthjulsdrift.

Våra varumärken