Scooter / STERLING / Scooter

Scooter

Oavsett om du är i stan eller på landet, så kan du alltid lita på att din Sterling scooter tar dig dit du vill. Enkel att köra och dessutom miljövänlig! Vi har både större och kraftfulla scootrar för tuffare terräng och längre sträckor samt mindre smidiga som passar bra om man behöver ta sig fram i trånga utrymmen som till exempel i affärer.

STERLING Fortress Calypso

STERLING Fortress Calypso Kompakt Scooter

Njut av fördelarna med en smidig scooter

STERLING Elite² Plus

STERLING Elite² Plus Scooter

Komfort, köregenskaper och stil!

Vanligt förekommande frågor

Nej. Även om de ser likadana ut, så är ett bilbatteri och ett batteri till en scooter designade och uppbyggda på helt olika sätt. Om bilbatterier används kommer de inte att fungera.

Detta beror till viss del på vad du betalar för elen. Underhållsladdning av en scooter ligger på 0,07 kwh/dygn (är kostnaden 1 kr/kwh blir kostnaden 7 öre.

Ladda din scooter varje dag, oavsett om du använder den eller inte. Ladda batterierna i åtminstone 8-10 timmar för normalt användande. Se bruksanvisningen för mer information om laddning.

Vädret kan påverka om det är mycket kallt eller fuktigt. Anledningen till detta är att alla batterier blir sämre vid sådana förhållanden, därför är det viktigt att försöka hålla batterierna så fulladdade som möjligt. Vid körning i tuffare terräng (mycket backar) drar detta mer från batteriet. 

Scootern Sterling Elite 2Plus:

Med säte på (utan korg): 100 cm
Utan säte, utan korg: 85 cm

Letar du efter reservdelar. Se de senaste uppdateringarna på vår sprängskiss online.

Se sprängskiss