En bra stabil tilt-in-space stol med hög komfort.

Inom Breezy hittar du bekväma högkvalitativa komfort- och tilt-in-space-stolar. 

  • Sortera efter:
  • Mest populära

Komfortrullstol från Breezy

Tilt-in-space rullstolar och komfortrullstolar är bra alternativ för de mer beroende rullstolsburna med krav på hög sittkomfort och/eller möjlighet till anpassning till förändrade behov. Designad med både användare och vårdare i åtanke, erbjuder de fullständig justerbarhet och utmärkta positioneringsalternativ, vilket möjliggör snabb och enkel anpassning till individuella behov - nu och i framtiden. Tack vare tiltfunktionen kan sittpositionen enkelt anpassas till aktivitet och förändring i tryckfördelning.
 
Multifunktionella rullstolar utformade för intensiv och långvarig användningBreezy multifunktionella rullstolar har varit ett populärt val för hem och på vårdhem under många år. De är robusta, mycket justerbara och erbjuder otaliga positioneringsalternativ för en bekväm användning - och enkel återanvändning. Naturligtvis garanteras en stabil och jämn takt. 

Olika typer av tilt-in-space rullstolar
Det finns olika rullstolar som passar olika behov och användningssituationer. Utforska vårt sortiment och välj den modell som passar dina behov.

Våra varumärken