BREEZY Emineo

Fördelarna med en rullstol som både är anpassningsbar och bekväm.

Letar du efter en verkligt multifunktionell rullstol? Emineo kombinerar fördelarna med  allround-rullstolens köregenskaper med komfortrullstolens stabilitet i en och samma design. Den är också det lättaste valet av tilt-in-space rullstolar på marknaden. Den har mycket goda köregenskaper och uppmuntrar aktivitet samtidigt som den ger maximal komfort med en unik sitstilt – funktion. Den är enkel att använda för både användaren och vårdaren. Välj ramtyp och modell som passar dina behov.

Kontakt Beställningsunderlag
Crash Tested BREEZY Emineo komfortrullstol
Den lättaste multifunktionella rullstolen på marknaden

Den lättaste multifunktionella rullstolen på marknaden

Med denna lätta komfortrullstol får du det bästa av två världar: Den attraktiva, lätta designen med utmärkta köregenskaper du förväntar dig av en allround rullstol och enkelheten att variera din sittställning och komfort som är typisk för en högkvalitativ tilt-in-space rullstol.
Utöver standardkonfigurationen kan du välja den korta rammodellen Emineo S, perfekt för mindre personer. Den levereras med sittbredd 42 cm och har ett justerbart sittdjup (34 - 40 cm). Och speciellt för barn, finns det Emineo K – med kort ramkonstruktion med sittbredd 33 cm och 36 cm.

 Unik sitstilt för bekväm variation i sittställningen

Unik sitstilt för bekväm variation i sittställningen

Att ta sig från en aktiv sittställning till ett bekvämt bakåtlutat läge på ett enkelt och smidigt sätt, det är möjligt tack vare den patenterade sitstilt funktionen, både för brukaren och vårdaren. Du kan enkelt justera Emineo till många olika behov och du kan också komplettera med ett flertal utbytbara tillbehör. Detta gör komfortrullstolen bra att arbeta med - och perfekt för återanvändning.

Lätt att transportera

Lätt att transportera

Med en transportvikt på endast 17 kg och kompakta mått, kan du enkelt ta med dig den i bilen. Bara lägg ner ryggstödet och ta bort armstöden, benstöden, körhandtag och drivhjulen.

Dimensioner
Totalbredd:Sittbredd +20 cm
Totallängd:100 cm
Totalhöjd:115 cm
Sittbredd:39 / 42/ 45 / 48 / 51 cm
Sittdjup:39 - 45 cm
Sitthöjd:36 - 50 cm
Sitstilt:16°
Ryggstödshöjd:50 - 60 cm
Bakåtlutning:90 - 110°
Prestanda/Vikter
Material:Aluminium och stål
Max. brukarvikt:140 kg
Transport
KrocktestadDenna produkt har krocktestats och godkänts enligt kraven för ISO 7176-19.

Alla tillval och tillbehör är inte kompatibla med olika rullstolskonfigurationer. Vänligen se bruksanvisning och beställningsunderlag för mer information.

Dokumentation

Dokumentation