Improving people's lives genom innovativa, högkvalitativa produkter och tjänster

Sunrise Medical är ett av världens ledande företag när det gäller utveckling, design, tillverkning och distribution av manuella rullstolar, elrullstolar, rollatorer, scooters samt dynor och ryggar för bästa sittande och positionering.

Välkommen att läsa mer om Sunrise Medical här på hemsidan eller klicka här för vår företagspresentation om vårt svenska kontor. 

Om Sunrise

Vilka är vi

Vilka är vi

Sunrise Medical är ledande inom design, tillverkning och marknadsföring av innovativa, högkvalitativa produkter och tjänster inom hjälpmedelsbranschen. Läs mer om vilka vi är.

Om företaget
Företagets ansvar

Företagets ansvar

På Sunrise, är vi inte bara fokuserade på att förbättra människors liv utan också på hur vi gör affärer. Läs mer om vårt ansvar som företag och hur vi jobbar med förbättringar idag  -  för en bättre morgondag.

Ansvar
Träffa vårt team

Träffa vårt team

Vårt team är engagerade i att hjälpa och bygga relationer med dig och ditt företag. Om du är i behov av hjälp eller har frågor, ta reda på vem du ska kontakta här.

Vårt team
Jobba på Sunrise

Jobba på Sunrise

Sunrise Medical letar alltid efter personer som bryr sig - om våra kunder, våra produkter, vårt företag och varandra. Är du redo att vara en del av ett team vars uppdrag är att förbättra människors liv?

Lediga tjänster
Senior Leadership Team

Senior Leadership Team

Läs mer om vår ledningsgrupp, vilka de är och vad de gör.

Senior Leadership Team

Våra varumärken