Improving people's lives

Att förbättra människors liv är en del av vårt DNA och har så varit sedan 1983. Sunrise Medical är idag ett av världens mest välkända företag vad gäller design, tillverkning och distribution av mobilitetsprodukter. Hos oss hittar du produkter som manuella rullstolar, elrullstolar, rollatorer, scooters samt dynor och ryggar för bästa sittande och positionering.

Välkommen att läsa mer om Sunrise Medical här på hemsidan eller klicka klicka här för att se en presentation om vårt svenska kontor. 

Här nedan kan du läsa mer om oss.

Om företaget

Om företaget

Sunrise Medical är ledande inom design, tillverkning och marknadsföring av innovativa, högkvalitativa produkter och tjänster inom hjälpmedelsbranschen. Här kan du läsa mer om företaget.

Senior Leadership Team

Senior Leadership Team

Här kan du läsa mer om vår ledningsgrupp, vilka de är och vem som gör vad.

Vårt team

Vårt team

Vårt team är engagerade i att hjälpa och bygga relationer med dig och ditt företag. Om du är i behov av hjälp eller har frågor kan du ta reda på vem du ska kontakta här.

Nyheter

Nyheter

Ta del av senaste nytt från oss. 

Sunrise Medical i siffor:

Säljkontor i

12 länder
 

Globala produktionsenheter i 

10 länder

Återförsäljare i 

130 länder

Antal anställda i världen:

2.600 personer

Ansvar

På Sunrise Medical är vi inte bara fokuserade på att förbättra människors liv utan också på hur vi gör affärer. Läs  hur vi jobbar med företagsansvar och vårt sociala ansvar.

Ta reda på mer

Lediga tjänster

Sunrise Medical letar alltid efter personer som bryr sig - om våra kunder, våra produkter, vårt företag och varandra. Är du redo att vara en del av ett team vars uppdrag är att förbättra människors liv?

Ta reda på mer

Vad händer hos Sunrise Medical

Sunrise Medical vinner fyra Mobility Product Awards

Sunrise Medical är glada att kunna berätta att fyra av våra produkter har vunnit priser inom det välkända amerikanska Mobility Management.&nbs...

Läs mer

RGK sponsrar världsmästerskapen i rullstolsbasket i Dubai

Vi är glada att kunna meddela att RGK Wheelchairs/Sunrise Medical är stolt sponsor för de kommande världsmästerskapen i rullstolsbasket, som äger r...

Läs mer

Elrullstolen Magic 360 är utnämd till ”Retailers' Choice Product of the Year” av THIIS.

Elrullstolen Magic 360 är utnämd till ”Retailers' Choice Product of the Year” av THIIS. Denna produkt är i skrivande stund inte lan...

Läs mer