Improving people's lives

Att förbättra människors liv är en del av vårt DNA och har så varit sedan 1983. Sunrise Medical är idag ett av världens mest välkända företag vad gäller design, tillverkning och distribution av mobilitetsprodukter. Hos oss hittar du produkter som manuella rullstolar, elrullstolar, rollatorer, scooters samt dynor och ryggar för bästa sittande och positionering.

Det svenska kontoret ligger i Göteborg och är ett försäljningskontor som inte har öppet för allmänheten. Välkommen att läsa mer om Sunrise Medical här på hemsidan eller klicka klicka här för att se en presentation om vårt svenska kontor. 

Här nedan kan du läsa mer om oss.

Om företaget

Om företaget

Sunrise Medical är en världsledande aktör inom design, tillverkning och distribution av innovativa och högkvalitativa mobilitetsprodukter. Här kan du läsa mer om företaget.

Senior Leadership Team

Senior Leadership Team

Här kan du läsa mer om vår ledningsgrupp, vilka de är och vem som gör vad.

Vårt team

Vårt team

Vårt team är engagerade i att hjälpa och bygga relationer med dig och ditt företag. Om du är i behov av hjälp eller har frågor kan du ta reda på vem du ska kontakta här.

Nyheter

Nyheter

Ta del av senaste nytt från oss. 

Sunrise Medical i siffor:

Säljkontor i

24 länder
 

Globala produktionsenheter i 

10 länder

Återförsäljare i 

130 länder

Antal anställda i världen:

2.800 personer

Ansvar

På Sunrise Medical är vi inte bara fokuserade på att förbättra människors liv utan också på hur vi gör affärer. Läs  hur vi jobbar med företagsansvar och vårt sociala ansvar.

Ta reda på mer

Lediga tjänster

Sunrise Medical letar alltid efter personer som bryr sig - om våra kunder, våra produkter, vårt företag och varandra. Är du redo att vara en del av ett team vars uppdrag är att förbättra människors liv?

Ta reda på mer

Vad händer hos Sunrise Medical

Nu finns det en Q300 M Mini för alla åldrar och för alla kroppar

Nu finns det en Q300 M Mini för alla åldrar och för alla kropparMed lanseringen av Q300 M Mini Kids och Q300 M Mini Teens är Q 300 M Mini-serien fr...

Läs mer

Sunrise Medical vinner två ”Retailers' Choice of the Year Awards 2023”

Sunrise Medical, en global ledare inom innovativa avancerade mobilitetslösningar, är stolta över att meddela att två av deras nya produkter har vun...

Läs mer

Res smidigare med QUICKIE's lättaste hopfällbara elrullstol – QUICKIE Q50 R Carbon

Sunrise Medical lanserar en ny hopfällbar elrullstol: QUICKIE Q50 R Carbon, med en transportvikt på 14,5 kg. 

Läs mer