Om Sunrise / Om företaget

Om företaget

Sunrise Medical är ledande inom design, tillverkning och marknadsföring av innovativa, högkvalitativa produkter och tjänster inom hjälpmedelsbranschen. Här kan du läsa mer om företaget.

Sunrise Medical är ledande inom design, tillverkning och marknadsföring av innovativa, högkvalitativa mobility produkter och tjänster.

Sunrise Medical är ett av världens ledande företag när det gäller utveckling, design, tillverkning och distribution av manuella rullstolar, elrullstolar, rollatorer, scooters samt dynor och ryggar för bästa sittande och positionering. Sunrise Medical har tillverkningsanläggningar i Storbritannien, Mexico, Tyskland, USA, Spanien, Nederländerna, Polen, Norge, Australien och Kina.

Våra produkter som säljs under varumärken som QuickieZippieBreezySterling, Gemino och JAY säljs i över 130 länder. Sunrise Medical har sitt huvudkontor i Malsch, Tyskland och det Nordamerikanska huvudkontoret ligger i Fresno, Kalifornien och har totalt 2.300 anställda runt om i världen.

Vårt uppdrag:

Att förbättra människors liv genom genom innovativa produkter av hög kvalitet.

 

Våra värderingar:

Kundfokus

Vi sätter kunden först!
För oss är det viktigt att bygga relationer baserat på förtroende genom en snabb och professionell respons på våra kunders behov.

Engagemang

Ta ansvar och ägarskap!
Kunskap och initiativtagande ska bidra till att ge Sunrise Medical och våra kunder ökat värde. Vi ska hålla avtal och vid eventuella avvikelser ska vi finna goda alternativa lösningar. Vi ska vara involverade och göra vårt bästa – hela vägen!

Innovation

Kontinuerlig förbättringar!
Sunrise Medical och alla medarbetare skall kontinuerligt sträva efter att förbättra våra rutiner kring miljöhantering, våra produkter och processer. Vi uppmanar medarbetare och kunder att komma med förslag och återkoppling om oss och våra produkter. Vi är öppna för förändringar som gör oss mer effektiva och som gör vårt företag och våra produkter bättre. Vi strävar efter att bidra till att ge våra kunder ett bättre liv.

Teamwork

Teamwork är en mycket viktig del av vår verksamhet!
Att dela kunskap och främja utveckling genom ökad kommunikation ska bidra till att nå våra affärsmål. En positiv attityd och proaktivt handlande ska känneteckna våra anställda och understödja bättre resultat. Det betyder att bry sig om sina kollegor och ge stöd, vägledning, motivation och konstruktiv återkoppling.

Kvalitet

Vår mål är att "förbättra människors liv"!
Vi är engagerade i att utföra extraordinära prestationer inom allt vi gör både som individer och som företag. Vi eftersträvar den allra högsta kvalitetsnivån.