Om Sunrise / Om företaget

Om företaget

Sunrise Medical är ledande inom design, tillverkning och marknadsföring av innovativa, högkvalitativa produkter och tjänster inom hjälpmedelsbranschen. Här kan du läsa mer om företaget.

Sunrise Medical är ledande inom design, tillverkning och marknadsföring av innovativa, högkvalitativa mobility produkter och tjänster.

Sunrise Medical är ett av världens ledande företag när det gäller utveckling, design, tillverkning och distribution av manuella rullstolar, elrullstolar, rollatorer, scooters samt dynor och ryggar för bästa sittande och positionering. Sunrise Medical har tillverkningsanläggningar i Storbritannien, Mexico, Tyskland, USA, Spanien, Nederländerna, Polen, Norge, Australien och Kina.

Våra produkter som säljs under varumärken som QuickieZippieBreezySterling, Gemino och JAY säljs i över 130 länder. Sunrise Medical har sitt huvudkontor i Malsch, Tyskland och det Nordamerikanska huvudkontoret ligger i Fresno, Kalifornien och har totalt 2.300 anställda runt om i världen.

Vårt uppdrag:

Att förbättra människors liv genom genom innovativa produkter av hög kvalitet.

 

Våra värderingar:

Kundfokus

Vi sätter kunden först!
För oss är det viktigt att bygga relationer baserat på förtroende genom en snabb och professionell respons på våra kunders behov.

Engagemang

Ta ansvar och ägarskap!
Att engagera sig och alltid göra sitt bästa.

Innovation

Eftersträva kontinuerlig förbättring!
Sunrise och våra medarbetare omdefinierar kontinuerligt vår verksamhet och är proaktiva genom att erbjuda innovativa och effektiva produkter, processer och lösningar.

Teamwork

Teamwork är en mycket viktig del av vår verksamhet!
För oss är det viktigt med en positiv och proaktiv laganda.

Förträfflighet

Vår mål är att "förbättra människors liv"!
Vi är fast beslutna att utföra extraordinära prestationer inom allt vi gör både som individer och som företag. Vi eftersträvar den allra högsta kvalitetsnivån.