Kontakta oss/Öppettider

På denna sida hittar du våra kontaktuppgifter och öppettider. Du hittar också information om våra återförsäljare som vänder sig till privatpersoner. 

Har du en fråga?

Innan du kontaktar oss, titta gärna igenom våra Vanligt förekommande frågor. Du kanske hittar svaret där. 

Vanliga frågor

Om du har en hopfällbar rullstol hittar du det på krysset under rullstolens sits. Om du har en rullstol med fast ram hittar du serienumret på ramens baksida.

Om batteriet inte fungerar ska bör man först se till att det är fulladdat. (Obs: laddningstid är ca 2 timmar - notera att lysdioden på laddaren ändras till grön när laddningsprocessen är klar). Montera de fulladdade batterierna på båda sidorna och kontrollera funktionen.

Gör ett batteristresstest för att se om det laddade batteriet är skadat (se video).

WheelDrive får endast lyftas i hjulet. När du transporterar WheelDrive i en bil får den inte placeras på drivringen (för att förhindra skador på sensorerna). Om WheelDrive är monterad på rullstolen får WheelDrive bara transporteras i upprätt läge och ordentligt säkrad. Var alltid noga med att  drivringarna inte skadas.
Se video nedan för instruktion.

F55 passar de flesta manuella rullstolar, både kryssfällda och sådana med fast ram. För mer information läs kompatibilitetsguiden på Sunrise Medicals webbplats. Kompatibilitetsguiden visar alla stolar för vilka det finns ett kombinationsavtal. Listan är en indikation på vilka rullstolsmodeller som F55 kan monteras på. Se även avsnittet "Dockningsinformation" i kompatibilitetsguiden. Här hittar du också information om vilka krav som måste uppfyllas för att docka F55 på din rullstol. Ramens form, tyngdpunkt, hjulstorlek och sittdjup påverkar. Dessutom krävs en rak sektion av ramröret på minst 35 mm för att fästa klämmorna. Därför är det viktigt att prova för att vara 100% säker! Eller fråga din leverantör om råd.

Modellen med 14 "hjul ger dig bättre körkomfort, mer stabilitet vid hög hastighet och en oslagbar kapacitet offroad som gör att du kan hantera nästan all terräng. Om du letar efter bästa manövrerbarhet och den modell som tar liten plats hopfälld är modellen med 8.5" hjul är ditt bästa val. En sak är gemensam för båda: En bekymmerslös körglädje!

Se alla frågor

Du kan kontakta oss på:

Sunrise Medical AB
Neongatan 5
431 53 Mölndal

Öppettider:
Mån-Tor kl 8:00-16:30 
Fredag kl 8:00-16:00
Lunchstängt: kl 12:00-13:00

Under perioden 15 maj - 31 augusti tillämpar vi sommartider:
Mån-Fre kl 8:00-16:00 
Lunchstängt: kl 12:00-13:00
Avvikande öppettider finns längre ner på sidan. 

Kontaktuppgifter till alla våra medarbetare hittar du här!

Vill du veta vem som är ansvarig i ditt geografiska område så hittar du kontaktuppgifter här. 

Telefon: +(46) (0) 31 748 37 00
E-post: post@sunrisemedical.se
E-post m. regulatoriskt innehåll: regulatory@sunrisemedical.se
   
Hitta hit: Ladda ner karta

 

Privatkunder

Vill du köpa våra produkter som privatperson? Vänd dig i såfall till någon av vårs samarbetspartners, Aktivitet & Rörelse,  KeepOn, Käpprätt, Mayday AidSakta eller HELPFORYOU.SE. Läs mer här.

Avvikande öppettider 
Aktuell information hittas alltid på vår Facebooksida: Sunrise Medical (SE).

Utöver officiella helgdagar då vi har stängt har vi följande avvikande öppettider:

2024
5 januari: öppet 8.00-12.00
28 mars: stängt
30 april: öppet 8.00-12.00
8 maj: öppet 8.00-12.00
10 maj: stängt
17 maj: öppet 8.00-12.00
7 juni: stängt
20 juni: öppet 8.00-12.00
1 november: öppet 8.00-12.00
23 december: öppet 8.00-12.00
30 december: öppet 8.00-12.00

Kontakta oss online:

Lämna inga personliga uppgifter om du är under 18 år. Du kan läsa mer om våra riktlinjer för databehandling i vår integritetspolicy.

Hur använder vi dina uppgifter?

Sunrise Medical kommer att använda de uppgifter du ger oss för att svara på din förfrågan. Det kan innebära att vidarefordra dina personuppgifter till andra interna avdelningar för att hjälpa till med eller för att svara på din förfrågan. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personliga uppgifter med någon annan. Dina uppgifter kommer att lagras i Storbritannien och kommer att sparas inte längre än 2 år efter din senaste interaktion med oss.

Om du behöver skicka personlig information (t.ex. om ditt funktionshinder), vänligen kontakta oss via telefon istället.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev