Sunrise Medical är glada att tillkännage det strategiska förvärvet av två ledande globala varumärken inom hjälpmedel till barn, Leckey och Firefly.

2020-08-20

Sunrise Medical, a world leader in advanced assistive mobility solutions, is pleased to announce the strategic acquisition of two leading global paediatric brands, Leckey and Firefly.

Läs mer

100% Rollator - Gemino Range

2020-08-14

Vi presenterar en uppdaterad produktportfölj av de mycket populära rollatorerna Gemino. Att hitta rätt rollator är avgörande för stabilitet, komfort, säkerhet och slutligen självförtroende för brukare​

Läs mer

Sunrise Medical Group lanserar ny webbplats

2020-06-30

Med mer än 2 200 anställda verksamma i 18 länder med distribution i över 130 länder är Sunrise Medical en omfattande global organisation. Läs mer på den nya webbplatsen www.sunrisemedical-group.com. 

Läs mer

Sunrise Medical har valt att stödja utsatta barn i Sverige lite extra under 2020.

2020-06-12

Covid-19 har ställt till det ekonomiskt för många familjer runtom i världen. Genom organisationen Giving People har Sunrise Medical valt att fortsatt stödja utsatta barn Sverige. Läs mer genom att klicka på rubriken.

Läs mer

När ni är redo så finns vi här!

2020-05-26

Med anledning av den globala situationen och Covid-19 har vi anpassat våra arbetssätt och rutiner för att kunna fortsätta att stödja er och ge den support som behövs både nu och när det återgår lite mer till det normala.  På Sunrise Medical förstår vi att det kommer att krävas stora resurser när vi så smått återgår till vardagen och vi förbereder nu för detta och hjälper gärna till med stort och smått. 

Läs mer

EDUCATION IN MOTION Launches Complimentary Live Webinars hosted by Global Clinical Educators

2020-04-08

April 8, 2020 – Sunrise Medical is excited to announce the launch of a new, live clinical webinar series from our team of worldwide clinical educators through the global Education In Motion Resource.

Läs mer

Vi finns här för er!

2020-04-03

Vi finns här för er. Våra tillverknings- och distributionsanläggningar är öppna och levererar till alla länder. Med tanke på denna oförutsedda situation gör vi på Sunrise Medical allt vi kan för att skydda våra kunders, anställdas och affärspartners hälsa på bästa möjliga sätt. Detta är - och förblir - vår högsta prioritet.

Läs mer

INSTÄLLT! Specialevent med RGK Wheelchairs på Hjultorget!

2020-03-24

Den senaste tidens utveckling kring spridningen av Covid-19 (coronaviruset) har medfört att man fattat beslut om att ställa in Hjultorget 2020. Man beklagar att detta beslut behöver fattas, men säkerheten utställare och besökare är av högsta prioritet. De som anmält sig intresse till vår planerade aktivitet med RGK Wheelchairs kommer att få information inom kort.

Läs mer

Sunrise Medical AB lanserar Empulse R20, det nya hopfällbara vårdarstyrda drivaggregatet

2020-03-06

Med det nya drivaggregatet Empulse R20 blir vardagen lättare för ledsagaren.

Läs mer

Sunrise Medical AB lanserar LS 300, elrullstolen med marknadens lägsta sitthöjd

2020-03-06

Elrullstolen med marknadens lägsta sitthöjd gör det möjligt att välja bilmodeller med lägre takhöjd utan stora anpassningar.

Läs mer

 1 - 2 - 3