{

QUICKIE Q50 R CarbonHopfällbar elrullstol

Res smidigare med en av världens lättaste hopfällbara elrullstolar i kolfiber. Vikt från endast 14,5 kg.

Res lättare med en av världens lättaste hopfällbara elrullstolar i kolfiber.

Långresa, solsemester eller bara den dagliga pendlingen. Oavsett din destination är Q50 R Carbon den perfekta resepartnern. Den är tillverkad av högkvalitativ kolfiber och med en vikt på bara 14,5 kg (utan batterier) är den lätt att lyfta. Den fälls ihop på några sekunder och är sedan smidig att förvara på även i små utrymmen, du måste inte ens ta bort batteriet.
Med utrymme för att ta med ett extra batteri (tillval) kan du dessutom ta dig upp till 24 km och med ett val mellan 5 olika accentfärger gör du det med stil.

Vill du köpa en Q50 R Carbon som privatperson? 
Följ länken via knappen nedan.

Köpa som privatperson
QUICKIE Q50 R Carbon hopfällbar elrullstol
Kolfiberdesign ger en mycket låg vikt på endast 14,5 kg

Design

Kolfiberdesign ger en mycket låg vikt på endast 14,5 kg

Kolfiber. Lätt, men otroligt starkt. Faktum är att några av de lättaste sakerna i världen är gjorda av kolfiber, inklusive Q50 R Carbon - en av världens lättaste hopfällbara elrullstolar. Med en vikt på bara 14,5 kg flexar kolfiberramen naturligt över ojämna ytor, vilket ger unika stötdämpande egenskaper och levererar en av de smidigaste åkturerna någonsin.

Transport

Tar liten plats, lätt att ta med, oavsett vart du ska

Längtar du efter en semester utan en skrymmande elrullstol? Q50 R Carbon blir mycket kompakt när den är hopfälld (370 mm längd x 570 mm bredd x 767 mm höjd), och får plats i de flesta utrymmen. Tack vare sin låga vikt är den också lätt att lyfta in och ut ur t.ex  bilens bagageutrymme. Och när det är dags att flyga är Q50 R Carbon IATA-godkänd* för flygplanstransporter.

* Kontrollera alltid med ditt flygbolag innan du reser

Tar liten plats, lätt att ta med, oavsett vart du ska

Flygtransport

Godkänd för flygtransporter*

Planerar du en flygresa? Q50 R Carbons litiumjonbatteri är IATA-godkänd* (International Air Transport Association) för transport i flygplan. 

* Enskilda flygbolag har olika krav på transport av produkter med litiumjonbatterier.  Innan du arrangerar en flygresa med rullstolen, vänligen bekräfta med ditt flygbolag eller transportör att de accepterar batteridrivna fordon enligt UN-klassificering: UN3171. Se bruksanvisning för ytterligare information.

Godkänd för flygtransporter*

Prestanda

Låg vikt, hög tillförlitlighet.

Vi har designat elrullstolar i över 40 år och arbetat tillsammans med tillverkare i världsklass för att leverera gedigna och välbyggda elrullstolar som har de allra bästa köregenskaperna, motorerna, räckvidden och tillförlitligheten som andra helt enkelt inte kan matcha. Det är därför Q50 R Carbons 250W högeffektiva borstlösa motorer ger den kraft och tillförlitlighet du behöver från din elrullstol (inklusive hindertagning på upp till 40 mm). Självklart ingår de allra bästa batterierna också.

Låg vikt, hög tillförlitlighet.
Ta dig längre med en utökad räckvidd på 24 km.

El

Ta dig längre med en utökad räckvidd på 24 km.

Njut av en räckvidd på upp till 12 km med Q50 R Carbons 10Ah litiumjonbatteri. Om du behöver ta dig längre än så kan du tack vare den extra batteriplatsen dig ta med dig ett andra batteri (tillval) på resan, vilket fördubblar din räckvidd till upp till 24 km!

Wheelchair Wheelchair Frame accent

Välj din favoritfärg

Med sin smäckra kolfiberram är Q50 R Carbon en riktigt elegant elrullstol. Välj också mellan 5 olika accentfärger för att få ett mer personligt utseende.

  • Carbon
  • Yellow
  • Red
  • Purple
  • Orange
  • Blue

På grund av begränsningar av färgåtergivning kan färgerna så som de upplevs på skärmen avvika något från den verkliga färgen. Detta bör därför endast användas som en indikation.

Beställ en broschyr

Lämna inga personliga uppgifter om du är under 18 år. Du kan läsa mer om våra riktlinjer för databehandling i vår integritetspolicy.

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Dimensioner
Totalbredd:570 mm
Totallängd:923 mm
Sittbredd:440 mm
Sittdjup:420 mm
Ryggstödshöjd:464 mm
Länkhjul:165 mm
Drivhjul:210 mm
Färger:Accentfärger: blå, orange, lila, röd, gul
Prestanda/Vikter
Max. räckvidd:12 km (med ett batteri), 24 km (med extra batteri)
Hastighetsalternativ:6 km/h
Batterier:10Ah Lithiumjon
Max. kantklättring:40 mm
Totalvikt:Från14.5 kg (utan batterier)
Max. brukarvikt:136 kg

Alla tillval och tillbehör är inte kompatibla med olika rullstolskonfigurationer. Vänligen se bruksanvisning och beställningsunderlag för mer information.