{

Q50RHopfällbar elrullstol

Hopfällbar elrullstol som tar dig upp till 50 km på en enda laddning.

Hopfällbar elrullstol som tar dig upp till 50 km på en enda laddning.

Q50R är en är hopfällbar elrullstol som tack vare sin kompakta storlek i hopfällt läge får plats i bagageutrymmet på de flesta bilar. Den är en perfekt stol för nybörjare och fälls ihop på några sekunder med bara en hand. Q50R finns tillgänglig med mattsvart ram och ett val av tre färginlägg.
Snygg och bekväm.
Vill du köpa en Q50 R som privatperson? Vänd dig i såfall till någon av våra återförsäljare, länkar till deras hemsidor hittar du här.

Kontakt Beställningsunderlag
Quickie Q50 R Hopfällbar elrullstol

Förvaring inomhus

Fälls ihop på några sekunder och har en räckvidd på upp till 50 km!

Behöver du ett alternativ till en stor scooter men vill inte kompromissa med räckvidd och prestanda? Vi presenterar då Q50 R, den hopfällbara elrullstolen!

 • När Q50R är hopfälld är den så kompakt att den enkelt kan förvaras under trappan, i bagageutrymmet på en bil eller i hotellrummet när du är på språng. Tack vare tippskyddens placering är den dessutom enkel att flytta på i upprätt hopfällt läge.

 • Det finns inga besvärliga mekanismer – det är bara att fälla upp klämman, vika fotplattan och skjuta ryggstödet nedåt. Du behöver inte ens ta bort batteriet. Det blir inte mycket smidigare än så!
  Tips: glöm inte att titta på våra videos längre ner på sidan!

 • Planerar du en resa? Med en vikt på 37,5 kg kan Q50R lyftas in och ut ur bilen av två personer. Du kan också ta bort batteriet för att minska vikten till 32 kg. Den tar heller inte mycket plats vilket ger utrymme över till annat.

 • Eftersom du inte behöver ta bort batteriet när du fäller ihop Q50R kan du också ladda batteriet via kontrollen i hopfällt läge.

Fälls ihop på några sekunder och har en räckvidd på upp till 50 km!

Utomhusprestanda

Funktioner för att ta dig från A till B utomhus.

Träffa vänner eller åka någonstans? Lämna bilen hemma och ta din Q50 R!

 • Tack vare optimerade motorer kan Q50R ta dig upp till hela 50 km på en enda laddning!

  *Räckvidd beräknas enligt ISO-standard 7176 del 4 på teoretisk energiförbrukning för rullstol.

  .

 • Q50R har främre gummidämpare och bakre stötdämpare. Detta ger responsiv dämpning när du rör dig över ojämn terräng och minskar rörelsen som naturligt rör sig genom elrullstolen. Du kan luta dig tillbaka och njuta av en mjukare åktur.

 • Tack vare de stora drivhjulen på 12” har Q50R mycket bra väggrepp. Hjulen är designade för utomhusprestanda och med hjälp av stänkskydden slipper du också smuts från vägen när du kör.

 • Den hållbara aluminiumramen på Q50R består av ovala rör som är minde benägna att böja sig jämfört med runda rör. De ökar elrullstolens styvhet när du färdas över ojämn mark och ger en bekvämare upplevelse.

 • Eftersom Q50R är 1030 mm lång så får du en hög grad av stbilitet. Du färdas säkert i lutningar på upp till 10 grader. Bakre tippskydd ingår alltid och tillför extra säkerhet

 • Utrustad med effektiva borstlösa 200W högeffektiva motorer från Linix (en av världens ledande motortillverkare), har du den kraft du behöver även på lite tuffare underlag. Du kan också ta dig över kanter på upp till 50 mm.

Funktioner för att ta dig från A till B utomhus.

Kompakt storlek för förvaring och användning inomhus

Upplev det bästa från två världar med räckvidd som en scooter men med samma manövrerbarhet som en elrullstol. Med Q50 R kan du komma närmare föremål och tar dig smidigare genom trånga utrymmen. Är du orolig att din rullstol ska stöta i någonstans? Det behöver du inte vara, Q50 R är bara 600 mm bred och får plats genom de flesta dörröppningar.

Till skillnad från en scooter har Q50 R en liten vändcirkel på bara 1220 mm vilket gör den idealisk för inomhusmiljöer. Du vänder smidigt i smala utrymmen utan att behöva göra komplicerade manövrar.

Sittfunktioner

Optimerad för din bekvämlighet

Vart du än går, vad du än gör, kommer du alltid att sitta bekvämt.

Visa de olika funktionerna
Dimensioner
Ramtyp:Hopfällbar
Totallängd:Min 865 mm, Max 1090 mm
Sittbredd:430 mm (dynans bredd)
Sitthöjd:500 mm (utan dyna)
Sittdjup:450 mm (dynans djup)
Ryggstödshöjd:450 eller 550 mm
Armstödshöjd:270 mm (från sätets bas)
Länkhjul:8" massiva
Drivhjul:12" massiva
Färger:3 färger: röd, grön och blå
Prestanda/Vikter
Max. räckvidd:50 km
Hastighetsalternativ:6 km/h
Batterier:30 Ah, Litium, 5,5 kg
Maximal säker lutning:
Max. kantklättring:50 mm
Väggrepp:Bakhjulsdrift
Ljus och blinkers:Nej
Elektronik:VSI (Curtiss & Wright)
Min. vikt:32 kg
Totalvikt:37,5 kg (inkl. batteri)
Max. brukarvikt:136 kg

Alla tillval och tillbehör är inte kompatibla med olika rullstolskonfigurationer. Vänligen se bruksanvisning och beställningsunderlag för mer information.