JAY Xtreme ActiveSittdyna

Tryckavlastning för aktiva brukare.

JAY Xtreme Active dynan är en lätt och låg dyna som passar för ett aktivt användande och enkla förflyttningar. Dynan är designad för att ge tryckavlastning och stabilitet till aktiva brukare men passar även till andra brukare som har behov av en tryckavlastande och bekväm dyna. Systemet med dubbla överdrag (inre och yttre) främjar luftgenomströmningen och avleder värme och fukt effektivt. Positioneringsdelar kan beställas som tillval.

Kontakt
JAY Xtreme Active sittdyna för rullstol
Dubbla överdrag

Dubbla överdrag

De innovativa inre och yttre överdragen hanterar kraven på bra luftgenomströmning och effektiv inkontinenshantering. Det inre överdraget är vattenresistent och enkelt att torka av och göra rent, samtidigt som den vattentäta dragkedjan och en tråd som inte suger åt sig vätska minskar risken för att skumbasen blir våt. Det luftgenomsläppliga yttre överdraget leder bort värme och fukt, vilket minskar risk för trycksår.

Positioneringsdelar

Positioneringsdelar

Positionering kan fås med hjälp av positioneringsdelarna som kan beställas som tillval. Det inre överdraget är förberett för eftermontering av de 2,5 cm höga lårstöden och abduktionskloss, som fästes med kardborre. Det gör att låren kan positioneras korrekt, vilket ger ökad sitttolerans.

Olika yttre överdrag

Olika yttre överdrag

Utöver det luftgenomsläppliga yttre överdraget finns även ett yttre stretchöverdrag samt inkontinensöverdrag att välja. Oavsett val av överdrag har de alla en användbar liten väska fastsydd i framkant. De yttre överdragen är tvättbara i maskin.
Dimensioner
Totalbredd:340 mm - 500 mm
Totalhöjd:60 mm
Djup:340 mm - 500 mm
Vikter
Max. brukarvikt:150 kg
Alternativ
Överdragstyp:Luftgenomsläppligt, stretch, inkontinens

Alla tillval och tillbehör är inte kompatibla med olika rullstolskonfigurationer. Vänligen se bruksanvisning och beställningsunderlag för mer information.