J2 PlusSittdyna

För den tyngre brukaren.

J2 Plus sittdyna tillgodoser den tyngre brukarens behov av tryckavlastning samt positionering. J2 Plus klarar brukarvikter upp till 295 kg. Utefter brukarens behov väljer man om dynan skall vara en skumdyna eller en antidecubitusdyna. Du väljer genom att ange J2 Plus sittdyna, skuminlägg eller J2 Plus sittdyna, Fluidinlägg.

Be om en broschyr

JAY J2 Plus rullstolsdynor
Skumdyna eller fluidinlägg

Skumdyna eller fluidinlägg

Utefter brukarens behov väljer man ett skuminlägg (skumdyna) eller fluidinlägg. För brukare som inte är i riskzonen för trycksår väljer man en skuminlägg. För brukare som är i riskzonen för trycksår väljer man fluidinlägg.

Överdrag

Överdrag

Jay J2 Plus sittdyna har inkontinensöverdrag som standard.
Avtagbart inneröverdrag

Avtagbart inneröverdrag

Det extra inneröverdraget har en ficka för placering av skuminlägg eller fluidinlägg och är lätt att komma åt. Den enkla låsningen med kardborreband underlättar åtkomst vid eventuella justeringar eller utbyte sv skuminlägg eller fluidinlägg. Man kan därmed lätt justera dynans egenskaper utefter brukarens behov.

Skumbas

Skumbas

De flesta i denna brukargrupp har problem med att de faller framåt. Det beror på att deras magar drar neråt. Genom att skumbasen är formad med en lätt bakåtlutning, öppnas höftvinkeln vilket möjliggör för brukaren att sitta mer upprätt.

Beställ en broschyr

Lämna inga personliga uppgifter om du är under 18 år. Du kan läsa mer om våra riktlinjer för databehandling i vår integritetspolicy.

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Dimensioner
Totalbredd:51 - 67 cm
Totalhöjd:10.2 cm
Djup:46 - 56 cm
Vikter
Totalvikt:5.0 kg
Max. brukarvikt:295 kg
Alternativ
Överdragstyp:Luftgenomsläppligt/Inkontinens

Alla tillval och tillbehör är inte kompatibla med olika rullstolskonfigurationer. Vänligen se bruksanvisning och beställningsunderlag för mer information.