Xenon² FF Kryssfälld rullstol

Världens lättaste kryssfällda rullstol

Från endast  8.8kg och med ett nytt unikt kryss i kombination med en ny design av drivhjulsblocket, så är Xenon² en superlätt rullstol som är enkel att fälla ihop, lyfta och transportera. Den är smart designad för att skapa en minimalistisk stil, likt den du förväntar dig av en aktiv fastramsstol. Med en fast front och en ren, öppen design samt innovativ teknologi är Xenon² FF det perfekta valet för de som lever en aktiv livsstil och vill ha en lättviktsrullstol med utmärkta köregenskaper.

Läs mer >

QUICKIE Xenon 2 Kryssfälld rullstol
general.CrashTestApproved#

Krocktestad
Denna produkt har krocktestats och godkänts enligt kraven för ISO 7176-19.

Bilder och video

Xenon² FF Lifestyle
Xenon² FF Lifestyle
Xenon² FF Lifestyle

Bilder

Beställ en broschyr

Lämna inga personliga uppgifter om du är under 18 år. Du kan läsa mer om våra riktlinjer för databehandling i vår integritetspolicy.

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Vilka är dina rättigheter?

Du kan fråga oss vilka uppgifter vi har om dig, och också att rätta till om de är felaktiga. Du kan begära en kopia av informationen och be oss upphöra att hantera dina uppgifter under en tidsperiod. För att skicka en förfrågan, kontakta oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.

Våra varumärken