Manuella rullstolar / QUICKIE / Aktivrullstolar / QUICKIE Xenon² SA

QUICKIE Xenon² SAKryssfälld rullstol

Marknadens lättaste kryssfällda rullstol med sidosvängbara benstöd

Från endast 10.3 kg och med ett unikt kryss i kombination med ny design på drivhjulsblock är Xenon² SA enkel att fälla ihop, lyfta och transportera. Den är smart designad för att skapa en minimalistisk design som du vanligtvis förväntar dig av en fastramsrullstol. En stark ram och sidosvängbara benstöd för enkel förflyttning till och från rullstolen och Xenon² SA blir även väldigt kompakt när den fälls ihop för enkelt transport.

NYHETER RYGGKLÄDSEL!
Läs mer om uppgraderingen av vår ryggklädsel till våra manuella rullstolar här. 

Kontakt Beställningsunderlag
Crash Tested QUICKIE Xenon 2 SA Kryssfälld rullstol
Lättaste kryssfällda rullstolen

Lättaste kryssfällda rullstolen

Med en vikt på från endast 10.3 kg, ett innovativt kryss och kompakta mått ihopfälld, är Xenon² SA enkel att fälla ihop, lyfta och transportera och Swing-away ramen gör det enkelt att förflytta sig till och från rullstolen. Den är smart designad med en minimalistisk look som du vanligtvis förväntar dig på en fastramsrullstol. Me en sportig, elegant design och innovativ teknologi, så är Xenon² SA en kryssfälld lättviktsrullstol som är perfekt för brukare som lever ett aktivt liv.

Makalös hopfällning

Makalös hopfällning

I centrum av Xenon² sitter ett unikt kryss som passar så snyggt under sitsen att det knappt syns - vilket ger en mycket minimalistisk look och känsla av öppen ramdesign som du vanligtvis förknippar med en fastramsrullstol.
Likheterna slutar inte med utseendet – den helt nya designen på drivhjulsblocket i kombination med det nya krysset, ger styva, stabila köregenskaper, känslan av en fastramsrullstol, men med de smidiga transportmöjligheterna du får med en kryssfälld rullstol.

Stil i rörelse

Stil i rörelse

Gör din Xenon² mer personlig och stick ut ifrån massan med en palett av 32 olika ramfärger. Det finns dessutom 5 snygga eloxerade stilar att välja mellan för gafflar och hjul. Du kan också komplettera detta ytterligare genom att matcha eller, varför inte som kontrast, välja färg på kantbanden på EXO ryggklädseln.

Xenon² Serien - 3 olika utförande

Xenon² Serien - 3 olika utförande

Oavsett om du är ute efter en rullstol med perfekta köregenskaper eller den mest kompakta stolen hopfälld, så finns en Xenon² bara för dig. Blir det den stilrent designade Xenon² FF? Alternativt, vad sägs om den förstärkta ramen som du får på Xenon² Hybrid? Eller, den för transport praktiska, Xenon² SA?

Dimensioner
Sittbredd:32 - 50 cm
Sittdjup:34 - 50 cm
Sitthöjd fram:43 - 56 cm
Bakre sitthöjd:37 - 50 cm
Ryggstödshöjd:25 - 47,5 cm
Ryggstödsvinkel:-15° till +13° i steg om 4°
Kambring:0° / 2° / 4°
Färger:32 färger
Prestanda/Vikter
Max. brukarvikt:125 kg
Totalvikt:från 10,3 kg
Transport
KrocktestadDenna produkt har krocktestats och godkänts enligt kraven för ISO 7176-19.

Alla tillval och tillbehör är inte kompatibla med olika rullstolskonfigurationer. Vänligen se bruksanvisning och beställningsunderlag för mer information.