QUICKIE Xenon²Kryssfälld rullstol

Med förstärkt ram.

Med en förstärkt ram på denna kryssfällda stol för att ge maximal styvhet, effektiva köregenskaper och en max brukarvikt på 140 kg. Xenon² FF med förstärkt ram har alla fördelar av en lättviktsrullstol utan att kompromissa med styvhet. Från endast 9.5 kg och med dess unika kryss i kombination med ett nydesignat drivhjulsblock, är Xenon² FF med förstärkt ram lätt att fälla ihop, lyfta och transportera. Xenon² FF med förstärkt ram är också perfekt att använda tillsammans med våra ATTITUDE påhängscyklar.

NYHETER RYGGKLÄDSEL!
Läs mer om uppgraderingen av vår ryggklädsel till våra manuella rullstolar här. 

Kontakt Beställningsunderlag
QUICKIE Xenon 2 forstärkt Kryssfälld rullstol
Ingen kompromiss avseende styvhet

Ingen kompromiss avseende styvhet

Genom att kombinera ShapeLoc Teknologin med ovala ramrör, är Xenon² Hybrid en otroligt stark, kryssfälld rullstol som väger så lite som 9.5 kg och maximerar din hastighet och effektivitet vid varje drivringstag. Den förstärkta fastramsstolen ger maximal styvhet och en max brukarvikt på 140 kg.

Makalös hopfällning

Makalös hopfällning

I centrum av Xenon² sitter ett unikt kryss som passar så snyggt under sitsen att det knappt syns - vilket ger en mycket minimalistisk look och känsla av öppen ramdesign som du vanligtvis förknippar med en fastramsrullstol.
Likheterna slutar inte med utseendet – den helt nya designen på drivhjulsblocket i kombination med det nya krysset, ger styva, stabila köregenskaper, känslan av en fastramsrullstol, men med de smidiga transportmöjligheterna du får med en kryssfälld rullstol.

Stil i rörelse

Stil i rörelse

Gör din Xenon² mer personlig och stick ut ifrån massan med en palett av 32 olika ramfärger. Det finns dessutom 5 snygga eloxerade stilar att välja mellan för gafflar och hjul. Du kan också komplettera detta ytterligare genom att matcha eller, varför inte som kontrast, välja färg på kantbanden på EXO ryggklädseln.

Xenon² Serien - 3 olika utförande

Xenon² Serien - 3 olika utförande

Oavsett om du är ute efter en rullstol med perfekta köregenskaper eller den mest kompakta stolen hopfälld, så finns en Xenon² bara för dig. Blir det den stilrent designade Xenon² FF? Alternativt, vad sägs om den förstärkta ramen som du får på Xenon² Hybrid? Eller, den för transport praktiska, Xenon² SA?

Dimensioner
Sittbredd:32 - 50 cm
Sittdjup:34 - 50 cm
Sitthöjd fram:43 - 55 cm
Bakre sitthöjd:37 - 50 cm
Ryggstödshöjd:25 - 47,5 cm
Ryggstödsvinkel:-15° - +13° i steg om 4°
Kambring:0° / 2° / 4°
Färger:32 färger
Prestanda/Vikter
Max. brukarvikt:140 kg
Totalvikt:från 9.5 kg

Alla tillval och tillbehör är inte kompatibla med olika rullstolskonfigurationer. Vänligen se bruksanvisning och beställningsunderlag för mer information.