Xenon² FF Förstärkt ram Kryssfälld rullstol

Världens lättaste kryssfällda rullstol i aluminium med förstärkt ram.

Med en förstärkt ram på denna kryssfällda stol för att ge maximal styvhet, effektiva köregenskaper och en max brukarvikt på 140 kg. Xenon² FF med förstärkt ram har alla fördelar av en lättviktsrullstol utan att kompromissa med styvhet. Från endast 9.5kg och med dess unika kryss i kombination med ett nydesignat drivhjulsblock, är Xenon² FF med förstärkt ram lätt att fälla ihop, lyfta och transportera. Xenon² FF med förstärkt ram är också perfekt för användning tillsammans med våra ATTITUDE påhängscyklar.

NYHETER RYGGKLÄDSEL!
Läs mer om uppgraderingen av vår ryggklädsel till våra manuella rullstolar här. 

Läs mer >

QUICKIE Xenon 2 forstärkt Kryssfälld rullstol

Bilder och video

Xenon² Hybrid Produkt
Xenon² Hybrid Produkt
Xenon² Lifestyle

Bilder

Beställ en broschyr

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Vilka är dina rättigheter?

Du kan fråga oss vilka uppgifter vi har om dig, och också att rätta till om de är felaktiga. Du kan begära en kopia av informationen och be oss upphöra att hantera dina uppgifter under en tidsperiod. För att skicka en förfrågan, kontakta oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.

Våra varumärken