Wheelblades

Skidor till din rullstol!

Nu kan du få fina skidor till din rullstol. De ger dig möjligheten att ta dig fram även om det är mycket snö eller slask. Med Wheelblades är det lättare att ta sig fram även på vintern. 

Vill du köpa en produkt som privatperson? Vänd dig i såfall till någon av våra samarbetspartners, länkar till deras hemsidor hittar du här.

Kontakt
Wheelblades, Rullstolsskidor
Passar många hjulbredder

Passar många hjulbredder

Rullstolsskidorna anpassas enkelt efter olika bredder på länkhjulen. Skidorna passar till hjulbredder på 20 - 60 mm. Hjuldiameter bör ligga mellan 80 och 200 mm. Vardera skida med fäste väger totalt ca 500g. Wheelblades i storlek S ska endast monteras på länkhjulen på rullstolar.

 

 

Snygg design och hög kvalitet, finns även i storlek som passar barnvagnar.

Snygg design och hög kvalitet, finns även i storlek som passar barnvagnar.

Rullstolsskidorna är tillverkade i Schweiz och de håller mycket hög kvalitet. Skidorna har visat sig vara mycket hållbara och slitstarka, men tillverkaren erbjuder sig att byta ut själva skidan när den blir utsliten för att upprätthålla bra glid. Denna skida finns som reservdel hos oss.
Wheelblades finns även i stl XL som passar t.ex barnvagnar eller rollatorer vars mått passar. 

Dimensioner
Prestanda/Vikter
Totalvikt:0,5 kg

Alla tillval och tillbehör är inte kompatibla med olika rullstolskonfigurationer. Vänligen se bruksanvisning och beställningsunderlag för mer information.