Wheelblades

Skidor till din rullstol!

Nu kan du få fina skidor till din rullstol. De ger dig möjligheten att ta dig fram även om det är mycket snö eller slask. Se till att ha möjligheten att komma ut även på vintern. 

Vill du köpa en produkt som privatperson? Vänd dig i såfall till någon av våra samarbetspartners, Aktivitet & Rörelse,  KeepOn eller HELPFORYOU.SE. Läs mer här.

Be om en broschyr
Wheelblades, Rullstolsskidor
Passar många hjulbredder

Passar många hjulbredder

Rullstolsskidorna anpassas enkelt efter olika bredder på länkhjulen. Skidorna passar till hjulbredder på 20 - 60 mm. Hjuldiameter bör ligga mellan 80 och 200 mm. Vardera skida med fäste väger totalt ca 500g. Skidorna skall endast monteras på länkhjulen på rullstolar.

 

 

Snygg design och hög kvalitet!

Snygg design och hög kvalitet!

Rullstolsskidorna är tillverkade i Schweiz och de håller mycket hög kvalitet.  Skidorna har visat sig vara mycket hållbara och slitstarka, men tillverkaren erbjuder sig att byta ut själva skidan när den blir utsliten för att upprätthålla bra glid. Denna skida finns som reservdel hos oss.

Beställ en broschyr

Lämna inga personliga uppgifter om du är under 18 år. Du kan läsa mer om våra riktlinjer för databehandling i vår integritetspolicy.

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Dimensioner
Prestanda/Vikter
Totalvikt:0,5 kg

Alla tillval och tillbehör är inte kompatibla med olika rullstolskonfigurationer. Vänligen se bruksanvisning och beställningsunderlag för mer information.

Dokumentation

Dokumentation