Rollatorer / Gemino / Tillbehör

TillbehörTillbehör Rollatorer

Paraplyer, väskor, lampor och mycket mer!

Komplettera din GEMINO med matchande tillbehör! Vårt imponerande sortiment består av paraplyer, kryckhållare, ryggstöd, en väska för syrgastub, släpbroms, lampor, bord och mycket mer. Vi har också snygga rollatorväskor som finns i många olika färger. 

GEMINO tillbehör gör vardagen enklare!

Be om en broschyr

GEMINO Rollator Tillbehör
Justerbart paraply för rollatorer

Justerbart paraply för rollatorer

GEMINO-paraplyet är justerbart i höjd och vinkel för att passa dina individuella behov. Särskilda luftrör förhindrar vikning i starka vindar.

Brickbord

Brickbord

Vårt brickbord kommer i en storlek som passar alla GEMINO rollatorer. Bordet har en enkel och säker klickfixering som möjliggör flexibel användning när du behöver det. Det är försett med en kant som förhindrar att saker rullar av bordet. 

Väska till syrgastub

Väska till syrgastub

Om du behöver förvara och transportera en syrgastub kan du göra det med denna stoppade väskan. Den finns tillgänglig till Gemino 30 och Gemino 30 S. Väskan är justerbar vilket gör att du kan använda olika storlekar på syrgstubarna. 

Beställ en broschyr

Lämna inga personliga uppgifter om du är under 18 år. Du kan läsa mer om våra riktlinjer för databehandling i vår integritetspolicy.

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Dimensioner
Vikter
Max. brukarvikt:Gemino rollator: 150 kg (30); 130 kg (30M); 125 kg (30S)

Alla tillval och tillbehör är inte kompatibla med olika rullstolskonfigurationer. Vänligen se bruksanvisning och beställningsunderlag för mer information.

Dokumentation

Dokumentation