Gemino 30 Lättviktsrollator

Njut av livet och var dig själv med vår mest kompletta rollator.

Letar du efter en rollator som har det lilla extra? Ett hjälpmedel av högsta kvalitet som kommer att överträffa dina förväntningar när det gäller komfort, säkerhet och design? Då behöver du inte leta längre: den prisvinnande Gemino 30 är vår originala rollator som kommer i sex olika färger och erbjuder ett flertal olika praktiska tillbehör för att att passa ditt aktiva liv – och personliga stil!

Läs mer >

Gemino 30 - vår mest kompletta rollator

Bilder och video

GEMINO 30 lightweight rollator (lifestyle1)
GEMINO 30 lightweight rollator (lifestyle2)
GEMINO 30 lightweight rollator (midnight blue, iso view)

Bilder

Videos

Beställ en broschyr

Lämna inga personliga uppgifter om du är under 18 år. Du kan läsa mer om våra riktlinjer för databehandling i vår integritetspolicy.

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Vilka är dina rättigheter?

Du kan fråga oss vilka uppgifter vi har om dig, och också att rätta till om de är felaktiga. Du kan begära en kopia av informationen och be oss upphöra att hantera dina uppgifter under en tidsperiod. För att skicka en förfrågan, kontakta oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.

Våra varumärken