{

Gemino 30Lättviktsrollator

Njut av livet och var dig själv med vår mest kompletta rollator.

När du lever ett aktivt liv och och vill ha en rollator som passar i alla miljöer.

Letar du efter en rollator som har det lilla extra? Ett hjälpmedel av högsta kvalitet som kommer att överträffa dina förväntningar när det gäller komfort, säkerhet och design? Då behöver du inte leta längre: den prisvinnande Gemino 30 är vår originala rollator som kommer i sju olika färger och erbjuder ett flertal olika praktiska tillbehör för att att passa ditt aktiva liv – och personliga stil! Tack vare den unika låsmekanismen är den mycket smidig att fälla upp och att fälla ihop till en kompakt storlek för enkel förvaring och transport.
 

Vill du köpa en produkt som privatperson? Vänd dig i såfall till någon av våra samarbetspartners, länkar till deras hemsidor hittar du här.

Försäljning privatpersoner
Prisvinnande design!

Prisvinnande design!

Gemino 30 är inte bara ytterligare ett gånghjälpmedel. Med vår prisbelönta Gemino 30 rollator får du "det bästa av de bästa", med internationellt erkänd design av institut som Red Dot, iF och tyska konsumenttidningen Öko-Test. Lätt design, innovativ funktionalitet, material av hög kvalitet och modern design - för enkel och säker användning och förbättrad livskvalitet!

Enkel att fälla ihop, förvara och transportera

Enkel att fälla ihop, förvara och transportera

Gemino 30 har ett unikt system som gör den mycket enkel att fälla upp, fälla ihop och transportera tack vare en självlåsande mekanism. Det faktum att den endast väger 7,1 kg bidrar såklart till smidigheten. Om du har begränsat förvaringsutrymme kan du enkelt minska storleken ytterligare genom att flytta ner handtagen till den lägsta positionen.

Ett bekvämt gånghjälpmedel

Ett bekvämt gånghjälpmedel

Den lätta rollatorn Gemino 30 är utformad med din bekvämlighet i åtanke. Tack vare den enkla höjdjusteringen med minnesfunktion är de ergonomiska körhandtagen är alltid i rätt läge. När det är dags att ta en paus, kan du sitta säkert på den stora sätet. Mycket att bära? Använd den enkelt praktiska väskan. Gemino 30 har ett unikt system som gör den mycket enkel att fälla upp, fälla ihop och transportera tack vare en självlåsande mekanism. Och visste du att du också kan manövrera i trånga utrymmen när rollatorn är (delvis) ihopfälld?

Hög säkerhet

Hög säkerhet

Vart du än går kommer du att känna dig trygg med rollatorn Gemino 30. Dess stabila ram och utmärkta bromsar garantera maximal säkerhet. Tramprör gör det enkelt att gå över trottoarkanter eller trösklar, medan de skyddande sidostötfångarna hjälper dig att undvika hinder. Är det mörkt ute? Sex integrerade reflexer på alla sidor gör dig väl synlig i mörkret. Och för extra säkerhet kan du välja till ytterligare ljus.

Personlig anpassning!

Personlig anpassning!

Gemino 30 finns i tre olika ramstorlekar (30, 30 M och 30S) och det innebär att du får en rollator som är personligt anpassad till dig. Välj din favoritfärg och dina val av praktiska tillbehör. En matchande väska, en praktisk kryckhållare eller ett bekvämt ryggstöd? Njut av livet och skapa DIN Gemino 30!

Beställ en broschyr

Lämna inga personliga uppgifter om du är under 18 år. Du kan läsa mer om våra riktlinjer för databehandling i vår integritetspolicy.

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Dimensioner
Totalbredd:60 cm (30, 30M); 55 cm (30S)
Totalhöjd:78 - 100 cm (30); 69 - 88 cm (30M); 65 - 77 cm (30S)
Totallängd:65 cm (30, 30M); 68 cm (30S)
Höjd hopfälld:80 cm (30); 76 cm (30M); 69 cm (30S)
Längd hopfälld:65 cm (30, 30M); 68 cm (30S)
Bredd hopfälld:23 cm
Sitthöjd:62 cm (30); 55 cm (30M); 48 cm (30S)
Vändradie:84 cm (30, 30M); 79 cm (30S)
Bredd mellan körhandtag:47 cm (30, 30M); 42 cm (30S)
Hjulstorlek bak:20 x 3.6 cm
Hjulstorlek fram:20 x 3.6 cm
Brukarens längd:150 - 200 cm (30); 135 - 170 cm (30M); 125 - 165 cm (30S)
Vikter
Max. brukarvikt:150 kg (30); 130 kg (30M); 125 kg (30S)
Totalvikt:7.4 kg (30); 7.3 kg (30M); 6.8 kg (30S)
Max. vikt i korg:5 kg

Alla tillval och tillbehör är inte kompatibla med olika rullstolskonfigurationer. Vänligen se bruksanvisning och beställningsunderlag för mer information.

Dokumentation

Dokumentation

Vanligt förekommande frågor

En rollator är idealisk för personer med nedsatt rörlighet, olika typer av funktionsnedsättningar och balansproblem, listan kan göras lång.

Vi har t. ex en rollator speciellt framtagen för att hjälpa dem med Parkinson's sjukdom, läs mer om Gemino 30 Parkinson . Ta reda på mer om hela vårt utbud av rollatorer från Gemino.

Ja, våra rollatorer Gemino 20 och Gemino 30 finns även i mindre storlekar.

Vår rollator Gemino 60  har stora och mjuka hjul vilket passar bäst för en mer aktiv livsstil utomhus. 

Gemino 30 Parkinson har ett laserljus som extra funktion. Detta kan hjälpa till att komma igång igen när man har en “freezing period”. Man aktiverar ett laserljus via en knapp på handtaget, och genom att koncentrera sig på att kliva över laserlinjen på marken kan man få hjälp att komma i rörelse igen.

En rollator kallas också ibland för gånghjälpmedel och är en anordning utformad för att underlätta promenader.  Beroende på modell är det mycket bekvämare och pålitligare än att t.e x gå med en käpp.

 1 2