{

Gemino 30 SRollator för barn

Barnens val av rollator. Lätt att utforska världen med.

Rollator för barn, utvecklad för att förenkla rörligheten

Barn vill röra sig, leka och upptäcka världen. Vår rollator Gemino 30 S  är utformad för att förenkla barns rörlighet , den är mycket stabil, säker och enkel att använda. Den är också utmärkt för gångträning. Naturligtvis finns den i coola färger - rosa, blå och silvergrå. Den kan också kombineras med en matchande väska!

Vill du köpa en produkt som privatperson? Vänd dig i såfall till någon av våra samarbetspartners, länkar till deras hemsidor hittar du här.

Försäljning privatpersoner
Stabil, säker och enkel att använda

Stabil, säker och enkel att använda

Rollatorn Gemino 30 S är designad för barn. Enkel att justera, lätt att hantera och väldigt stabil. Tack vare det vävda materialet i sätet och korgen kan du alltid se vart du är på väg. Skyddande sidostötfångare hjälper dig undvika hinder och integrerade reflexer säkerställer synlighet. För transport kan man enkelt fälla ihop den till en kompakt storlek.

Utmärkt vid gångträning

Utmärkt vid gångträning

Letar du efter en bra partner att gångträna med? Rollatorn Gemino 30 S erbjuder precis det stöd du behöver. Och för att förstärka säkerheten kan du addera det innovativa bromssystemet SpeedControl.

Välj din favoritfärg!

Välj din favoritfärg!


Sjävklart finn denna högkvalitativa rollator för barn i flera coola färger - rosa, blå och silvergrå. Kombinera med en matchande väska!

Beställ en broschyr

Lämna inga personliga uppgifter om du är under 18 år. Du kan läsa mer om våra riktlinjer för databehandling i vår integritetspolicy.

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Dimensioner
Totalbredd:55 cm
Totalhöjd:65 - 77 cm
Totallängd:68 cm
Höjd hopfälld:69 cm
Längd hopfälld:68 cm
Bredd hopfälld:23 cm
Sitthöjd:48 cn
Vändradie:79 cm
Bredd mellan körhandtag:42 cm
Hjulstorlek bak:20 x 3.6 cm
Hjulstorlek fram:20 x 3.6 cm
Brukarens längd:125 - 165 cm
Vikter
Max. brukarvikt:125 kg
Totalvikt:6.8 kg
Max. vikt i korg:5 kg

Alla tillval och tillbehör är inte kompatibla med olika rullstolskonfigurationer. Vänligen se bruksanvisning och beställningsunderlag för mer information.

Dokumentation

Dokumentation

Vanligt förekommande frågor

En rollator är idealisk för personer med nedsatt rörlighet, olika typer av funktionsnedsättningar och balansproblem, listan kan göras lång.

Vi har t. ex en rollator speciellt framtagen för att hjälpa dem med Parkinson's sjukdom, läs mer om Gemino 30 Parkinson . Ta reda på mer om hela vårt utbud av rollatorer från Gemino.

Ja, våra rollatorer Gemino 20 och Gemino 30 finns även i mindre storlekar.

Vår rollator Gemino 60  har stora och mjuka hjul vilket passar bäst för en mer aktiv livsstil utomhus. 

Gemino 30 Parkinson har ett laserljus som extra funktion. Detta kan hjälpa till att komma igång igen när man har en “freezing period”. Man aktiverar ett laserljus via en knapp på handtaget, och genom att koncentrera sig på att kliva över laserlinjen på marken kan man få hjälp att komma i rörelse igen.

En rollator kallas också ibland för gånghjälpmedel och är en anordning utformad för att underlätta promenader.  Beroende på modell är det mycket bekvämare och pålitligare än att t.e x gå med en käpp.

 1 2