Yeray Betancor

""Jag behövde en rullstol som passar en person med ett aktivt liv. Jag ville att den skulle vara lätt, modern, hopfällbar och enkel att lyfta upp in i bilen med bara en hand - och QUICKIE Xenon² motsvarade alla mina behov.""

Innan olyckan var jag en vanlig kille som tyckte om att sporta, umgås med och njuta av intressanta konversationer med vänner och jag hade en hälsosam livsstil. Efter olyckan är jag fortfarande samma person. Jag gör bara saker lite annorlunda nu.

Den dagen jag bestämde mig för att ta ett dopp i polen förändrades mitt liv på en sekund. Det enda jag kommer ihåg är att jag dök i, kände något slå i huvudet och sedan vaknade jag upp på sjukhuset, med en ryggmärgsskada vid C6.

Och vad hände sedan då? En del kanske tror att det är omöjligt att ta sig tillbaka efter en sådan olycka men det är det inte. Livet kan ändå bli helt otroligt.  Idag jobbar jag som TV-presentatör i ett program där jag tillsammans med olika personer från vårt samhälle diskuterar livet och aktuella händelser. 

Jag har nog alltid varit en ”QUICKIE-kille”: aktiv och dynamisk, och QUICKIE Xenon² är den bästa rullstolen för mig.

sir_yeray

Yeray Betancor använder...

QUICKIE Xenon² Kryssfälld rullstol

Ta reda på mer QUICKIE Xenon²