{

Gemino 60 WalkerRollator för utomhus bruk

Rollator designad för optimal support och stabilitet - inomhus och utomhus!

Rollator designad för optimal support och stabilitet - inomhus och utomhus!

GÄr du utomhus mycket? Med Gemino 60 Walker får du det bästa av båda världar: den bekväma stabiliteten från Gemino 60 samt det ytterligare stöd och trygghet du väntar dig från en ”walker”. Justera underarmsstöden och placera handtagen efter dina behov och njut av mer frihet – inomhus och utomhus. Självklart kan du använda denna lättviktaren för gångträning. .

Vill du köpa en produkt som privatperson? Vänd dig i såfall till någon av våra samarbetspartners, länkar till deras hemsidor hittar du här.

Försäljning privatpersoner
Justerbara underarmsstöd för ökad stabilitet

Justerbara underarmsstöd för ökad stabilitet

Denna lätta rollator har ett underarmsstöd med integrerade körhandtag och bromsar - utformade för optimalt stöd och stabilitet, och enkel använding. Justera för att passa din längd och njut av ett bekvämt gångläge.

Stabiliseringsstag

Stabiliseringsstag

För ett mer robust och stabilt underarmsstöd introducerar vi ett stabiliseringsstag. Den är justerbar i höjd, borttagbar och sidosvängbar. Finns enbart till Gemino 60 Walker och Gemino 30 Walker

Bekväm och säker vid utomhusbruk

Bekväm och säker vid utomhusbruk

Gemino 60 Walker har en robust ram och extra stora mjuka hjul och du kan bekvämt och tryggt röra dig utomhus. Gå på kullerstensgator eller över trösklar i ditt hem? Med Gemino 60 Walker är det inga problem. 

Perfekt partner för gångträning

Perfekt partner för gångträning

Gemino 60 Walker är en bra träningspartner om du behöver träna på att gå. De ergonomiskt utformade underarmsstöden ger dig det stöd och den stabilitet du behöver. Och tack vare de stora hjulen och den robusta ramkonstruktionen du kan också träna säkert i en utomhusmiljö

Beställ en broschyr

Lämna inga personliga uppgifter om du är under 18 år. Du kan läsa mer om våra riktlinjer för databehandling i vår integritetspolicy.

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Dimensioner
Totalbredd:64 cm
Totalhöjd:98.5 115.5 cm (60); 89.5 - 98.5 cm (60M)
Totallängd:74 cm
Höjd hopfälld:109 cm (60); 101 cm (60M)
Längd hopfälld:74 cm
Bredd hopfälld:35.5 cm
Sitthöjd:62 cm (60); 53 cm (60M)
Vändradie:95 cm
Bredd mellan körhandtag:28 cm
Hjulstorlek bak:28 x 4.2 cm
Hjulstorlek fram:28 x 4.2 cm
Brukarens längd:150 - 200 cm (60); 135 - 170 cm (60M)
Vikter
Max. brukarvikt:130 kg (60); 130 kg (60M)
Totalvikt:11.8 kg (60); 11.6 kg (60M)
Max. vikt i korg:10 kg

Alla tillval och tillbehör är inte kompatibla med olika rullstolskonfigurationer. Vänligen se bruksanvisning och beställningsunderlag för mer information.

Dokumentation

Dokumentation

Vanligt förekommande frågor

En rollator är idealisk för personer med nedsatt rörlighet, olika typer av funktionsnedsättningar och balansproblem, listan kan göras lång.

Vi har t. ex en rollator speciellt framtagen för att hjälpa dem med Parkinson's sjukdom, läs mer om Gemino 30 Parkinson . Ta reda på mer om hela vårt utbud av rollatorer från Gemino.

Ja, våra rollatorer Gemino 20 och Gemino 30 finns även i mindre storlekar.

Vår rollator Gemino 60  har stora och mjuka hjul vilket passar bäst för en mer aktiv livsstil utomhus. 

Gemino 30 Parkinson har ett laserljus som extra funktion. Detta kan hjälpa till att komma igång igen när man har en “freezing period”. Man aktiverar ett laserljus via en knapp på handtaget, och genom att koncentrera sig på att kliva över laserlinjen på marken kan man få hjälp att komma i rörelse igen.

En rollator kallas också ibland för gånghjälpmedel och är en anordning utformad för att underlätta promenader.  Beroende på modell är det mycket bekvämare och pålitligare än att t.e x gå med en käpp.

 1 2