JAY J3 CarbonFast ryggstöd

Stödet du behöver för att vara aktiv

Designad för att erbjuda en lätt och snygg fast rygg till aktiva brukare. J3 Carbon ryggen ger rätt stöd för bäckenet och stabilitet åt bålen, vilket ger optimalt stöd för ryggraden. Detta ger den stabilitet du behöver för ett väldigt aktivt liv, minskar risken för ryggvärk och leder till bra komfort.
Dessutom, kraften som genereras när du kör din rullstol överförs mer effektivt med en fast rygg. Det betyder att stolen rullar längre sträckor med mindre kraft.

 

Kontakt
JAY J3 Carbon Rygg
Den lätta och snygga ryggen

Den lätta och snygga ryggen

Kolfiber är ett lätt och starkt material - därför också det perfekta materialet för denna ryggen. Det är lika starkt som aluminium (men 60% lättare) och J3 Carbon ryggen reducerar vikten som en rullstolsbrukare måste dras med varje dag. J3 Carbon ryggen imponerar med sin unika och snygga stil. En aktiv och ren design i kombination med ett elegant utseende, scenen är din med J3 Carbon rygg.
Välj din rygg

Välj din rygg

Olika behov kräver olika lösningar. De fyra rygghöjderna (från 17 till 38 cm) fokuserar på den aktiva brukaren med litet till måttligt behov av stöd för bålen. Måttligt, lateralt stöd ges också med ett konturdjup på 5 cm.

Monteringsalternativ för både fastramstolar och kryssfällda stolar

Monteringsalternativ för både fastramstolar och kryssfällda stolar

Den fasta monteringen ger möjligheten till en viktoptimerad lösning för fastramsstolar. Alternativt, quick-release montering gör det enkelt att ta av ryggen, vilket är idealt för kryssfällda stolar. Oavsett val, båda
monteringsalternativen är designade på ett sätt som är enkelt att hantera, 2-punktsmontering och samma möjlighet till justering i vinkel, djup, höjd och bredd, allt för att anpassa J3 Carbon ryggen efter dina individuella behov..

Tillbehörsväska

Tillbehörsväska

Nu finns det någonstans att förvara de där småprylarna som lätt kommer bort, nämligen i den nya tillbehörsväskan. Den förvarar inte bara alla dina värdefulla föremål på ett ställe, den täcker också
mellanrummet mellan sitsen och ryggen på ett smart sätt. Du kommer undra hur du klarade dig utan den!

Dimensioner
Totalbredd:32 / 36 / 41 / 46 cm
Totalhöjd:17 / 24 / 30/ 38 cm
Vikter
Max. brukarvikt:125 kg
Alternativ
Överdragstyp:Luftgenomsläpplig
Kontur:5 cm

Alla tillval och tillbehör är inte kompatibla med olika rullstolskonfigurationer. Vänligen se bruksanvisning och beställningsunderlag för mer information.