Rollatorer / Gemino / Rollatorer / Gemino 60

Gemino 60Rollator för utomhus bruk

Rollator avsedd för aktivt utomhusbruk och bästa komfort. En lättviktare som är stadig som berget!

Nu går vi! Gemino 60 är den perfekta partnern för en aktiv livsstil! Med sina extra stora och mjuka hjul  kan du gå bekvämt och säkert, även på ojämnt underlag. Promenera på kullerstensgatorna i stan, njuta av en promenad i skogen eller helt enkelt bara smidigt ta dig över trösklarna i ditt eget hem? Allt blir så mycket lättare med Gemino 60!

Be om en broschyr Beställningsunderlag
Gemino 60 Rollator för utomhusbruk
Ultimat komfort och design

Ultimat komfort och design

Den robusta Gemino 60 Rollatorn är avsedd för ett aktivt utomhusbruk , men är också en praktisk följeslagare inomhus. Lätt men ändå solid. Högkvalitativa material och extra stora , mjuka hjul säkerställer en bekvämt gångupplevelse. De stora hjulhusen ger maximal stabilitet, samtidigt som de erbjuder extra gångutrymme och en mycket rymlig sittplats. Mycket att bära? Den praktiska korgen bär upp till 10 kg. Naturligtvis  är denna rollator också lätt att fälla ihop - för kompakt förvaring och enkel transport.

Maximal säkerhet. Vart du än går.

Maximal säkerhet. Vart du än går.

Vart du än går kommer du att känna dig trygg med Gemino 60. Den stabila, extra breda och långa ramen tillsammans med de extra stora hjulen ger överlägsen stabilitet och trygghet, även på ojämna underlag. Trottoarkanter, kullersten eller trösklarna i ditt eget hem? Med denna terrängående rollatorn kan du överkomma många hinder. Och, naturligtvis kan den också hantera extra vikt. 

Stort urval av tillbehör för att passa din livsstil!

Stort urval av tillbehör för att passa din livsstil!

Gemino 60 levereras med ett komplett utbud av attraktiva tillbehör. En snygg väska, ett bekvämt ryggstöd eller reflexer för extra säkerhet när man går ut på natten? Välj de alternativ som passar dina behov och aktiva livsstil!

100 % Gemino rollator

100 % Gemino rollator

Med Gemino 60 får du alla de viktigaste funktionerna i vår prisbelönta Gemino 30 rollator. Enkel höjdjustering med minnesfunktion, ett unikt system som gör den mycket enkel att fälla upp, fälla ihop och transportera tack vare en självlåsande mekanism. Utmärkta bromsar och integrerade reflexer – bara för att nämna några. Den lätta aluminiumramen finns i två storlekar. Välj den storlek som passar dig och njuta av 100 % komfort, säkerhet och design.

Beställ en broschyr

Lämna inga personliga uppgifter om du är under 18 år. Du kan läsa mer om våra riktlinjer för databehandling i vår integritetspolicy.

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Dimensioner
Totalbredd:64 cm
Totalhöjd:76 - 95 cm (60); 73 - 83 cm (60M)
Totallängd:74 cm
Höjd hopfälld:84 cm (60); 80 cm (60M)
Längd hopfälld:74 cm
Bredd hopfälld:23 cm
Sitthöjd:62 cm (60); 53 cm (60M)
Vändradie:95 cm
Bredd mellan körhandtag:51 cm
Hjulstorlek bak:23 x 4.2 cm
Hjulstorlek fram:28 x 4.2 cm
Brukarens längd:150 - 200 cm (60); 135 - 170 cm (60M)
Vikter
Max. brukarvikt:150 kg
Totalvikt:8.8 kg (60); 8.5 kg (60M)
Max. vikt i korg:10 kg

Alla tillval och tillbehör är inte kompatibla med olika rullstolskonfigurationer. Vänligen se bruksanvisning och beställningsunderlag för mer information.

Dokumentation

Dokumentation