{

Gemino 30 WalkerLättviktsrollator

Rollator med underarmsstöd för ökad stabilitet.

Rollator med underarmsstöd för ökad stabilitet. Perfekt för gångträning.

Om du behöver extra stöd när du går, så är det Gemino 30 Walker med justerbara underarmsstöd som du letar efter! De integrerade handtagen och bromsarna är lätta att nå och att använda så att du kan gå bekvämt och tryggt. Denna lätta rollator är också perfekt för gångträning.

Vill du köpa en produkt som privatperson? Vänd dig i såfall till någon av våra samarbetspartners, länkar till deras hemsidor hittar du här.

Försäljning privatpersoner
Underarmsstöd för ökad stabilitet och säkerhet

Underarmsstöd för ökad stabilitet och säkerhet

Denna rollator är försedd med justerbara underarmsstöd. Du kan enkelt justera höjd, djup och vinkel av armstöden för att passa dina behov. Broms- och körhandtagen är helt integrerade i underarmsstöden - lätta att nå och lätta att använda. För bekväma och stabila promenader.

Olika val av bromsar för ännu högre säkerhet

Olika val av bromsar för ännu högre säkerhet

Vill du ha ännu mer säkerhet? Komplettera din Gemino 30 Walker med en kontinuerlig broms eller det innovativa bromssystemet SpeedControl. Med SpeedControl bromsar din rollator automatiskt när du börjar accelerera. Det blir lättare att hålla en upprätt hållning och gå tryggt och bekvämt, nära din rollator.

Perfekt för gångträning vid rehabilitering

Perfekt för gångträning vid rehabilitering

Gemino 30 Walker är den perfekta partnern för gångträning vid rehabilitering. Det ergonomiskt utformade justerbara armstödet ger dig extra stabilitet och säkerhet när du behöver det och samtidigt avlastar det lederna.

Stabiliseringsstag

Stabiliseringsstag

För ett mer robust och stabilt underarmsstöd introducerar vi ett stabiliseringsstag. Den är justerbar i höjd, borttagbar och sidosvängbar. Finns enbart till Gemino 30 Walker och Gemino 60 Walker.

Beställ en broschyr

Lämna inga personliga uppgifter om du är under 18 år. Du kan läsa mer om våra riktlinjer för databehandling i vår integritetspolicy.

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Dimensioner
Totalbredd:61 cm
Totalhöjd:98 - 111.5 cm (30); 84 - 100 cm (30M)
Totallängd:65 cm
Höjd hopfälld:97 cm (30); 89 cm (30M)
Längd hopfälld:65 cm
Bredd hopfälld:35.5 cm
Sitthöjd:62 cm (30); 55 cm (30M)
Vändradie:84 cm
Bredd mellan körhandtag:25.5 cm
Hjulstorlek bak:20 x 3.6 cm
Hjulstorlek fram:20 x 3.6 cm
Brukarens längd:150 - 200 cm (30); 135 - 170 cm (30M)
Vikter
Max. brukarvikt:150 kg (30); 130 kg (30M)
Totalvikt:10.9 kg (30); 10.7 kg (30M)
Max. vikt i korg:5 kg

Alla tillval och tillbehör är inte kompatibla med olika rullstolskonfigurationer. Vänligen se bruksanvisning och beställningsunderlag för mer information.

Dokumentation

Dokumentation