Levo Compact Easy Variable (LCEV) Stårullstol

Manuell rullstol med elektrisk uppresningsfunktion

Du är aktiv och vill ha en rullstol som passar dig och som förbättrar ditt liv. Levo LCEV gör just det. Levo LCEV kombinerar egenskaperna hos en aktiv, smidig rullstol med livsberikande stående genom ett enkelt tryck på en kontakt. En tyst, driftsäker motor förflyttar dig mjukt från sittande till stående. Och du kan själv välja att stanna, när som helst, mellan en sittande och en stående ställning. Var som helst och när som helst - du väljer var du vill vara i ett aktivt liv med Levo LCEV!

Läs mer >

Levo Compact Easy Variable stårullstol

Bilder och video

LEVO LCEV Step 1
LEVO LCEV Step 2
LEVO LCEV Llifestyle 1

Bilder

Beställ en broschyr

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Vilka är dina rättigheter?

Du kan fråga oss vilka uppgifter vi har om dig, och också att rätta till om de är felaktiga. Du kan begära en kopia av informationen och be oss upphöra att hantera dina uppgifter under en tidsperiod. För att skicka en förfrågan, kontakta oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.

Våra varumärken