{

Empulse R20Drivaggregat, vårdarstyrda

Unikt, hopfällbart drivaggregat!

Vi presenterar Empulse R20

Med det nya drivaggregatet Empulse R20 blir vardagen lättare för ledsagaren. Oavsett om det är i uppförsbacke eller på längre sträckor så hjälper R20 när orken tryter. Med en vikt under 5 kg och en smidig konstruktion som gör produkten vikningsbar är detta en optimal produkt som är enkel att använda.

R20 är kompatibel med i stort sett alla rullstolar som har en passande ramdesign och en rördiameter på 22-32 mm.​

Vill du köpa en produkt som privatperson? Vänd dig i såfall till någon av våra samarbetspartners, länkar till deras hemsidor hittar du här.

 

Be om en broschyr Beställningsunderlag
Underlättar för ledsagaren!

Lifestyle

Underlättar för ledsagaren!

Med en total transportvikt på 4,5 kg och en unik hopvikningsfunktion är R20 idealisk för lagring och transport utan att behöva kompromissa med prestanda och hållbarhet. R20 är också otroligt enkel att använda, styrs med en enda knapp, är enkel att montera och har en lättläst display.

R20 är en av de lättaste drivaggregaten på marknaden.

Låg vikt

R20 är en av de lättaste drivaggregaten på marknaden.

Med en total transportvikt på ca 4,5 kg. Detta inkluderar 3 kg för motorn och ett 1,4 kg litiumjonbatteri som kan tas av och transporteras separat.

250w borstlösa motorer

Pålitlig

250w borstlösa motorer

Drivaggregatets 250w motor håller länge och produkten har ett robust och hållbart däck med ett litiumjonbatteri. R20 erbjuder dessutom en utökad garanti på motor (3 år) och litiumjonbatteri (2 år).

Styrning

Enkelt att använda

Det lättanvända styrsystemet har en enda knapp för säker och enkel hantering samt en lättläst skärm med hastighets- och batterimätare. Handtaget är justerbart för användarens bekvämlighet.

Enkelt att använda

Beställ en broschyr

Lämna inga personliga uppgifter om du är under 18 år. Du kan läsa mer om våra riktlinjer för databehandling i vår integritetspolicy.

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Dimensioner
Sittbredd:320 - 600 mm
Drivhjul:
Prestanda/Vikter
Max. räckvidd:15 km
Hastighetsalternativ:5 km/h (justerbart i tre steg: 2/3.7/5 km/h)
Batterier:5.8 Ah / 36 V (209 Wh) - Lithium Ion
Maximal säker lutning:10° / 18%
Max. kantklättring:50 mm
Elektronik:Laddare 100-240 V AC: 36 V & 1.35 A
Min. vikt:3 kg (Motor och fästen)
Totalvikt:4.5 kg
Max. brukarvikt:190 kg (Vikt: Brukare & rullstol)

Alla tillval och tillbehör är inte kompatibla med olika rullstolskonfigurationer. Vänligen se bruksanvisning och beställningsunderlag för mer information.

Dokumentation

Vanligt förekommande frågor

Användningen av tippskydd beror på rullstolens, ledsagarens och applikationens tyngdpunktsjustering. Om du inte brukar använda tippskydd behöver du inte göra det med R20 heller. R20 gör inte att rullstolen tippar lättare. 

Ja. På Sunrise Medicals hemsida kan du hämta ett IATA-certifikat att ta med dig för att styrka detta. 

Nej, dockningssystemet måste alltid fästas på icke rörliga ramdelar och dockningsstipoften måste alltid vara parallella till marken. 

Beroende på brukarvikt, terräng, batteriets laddning och ålder etc räcker batteriet ca 15 km.