{

QUICKIE Q50 R CarbonHopfällbar elrullstol

39 900 kr inkl. moms och frakt till privatpersoner. Res smidigare med en av världens lättaste hopfällbara elrullstolar i kolfiber. Vikt från endast 14,5 kg.

Res smidigare med Q50 R Carbon. Pris: 39 900 kr inkl. moms & frakt.

Ska du på semesterresa eller kanske letar du efter något som förenklar vardagen?
Då vill vi berätta lite mer om den hopfällbara elrullstolen Q50 R Carbon som är den perfekta resepartnern. Den är tillverkad av högkvalitativ kolfiber och med en vikt på bara 14,5 kg (utan batterier) är den dessutom lätt att lyfta. Du fäller ihop den på bara några sekunder och sedan är smidig att förvara även i små utrymmen som t.ex i bilen eller på tåget - du behöver inte ens ta bort batteriet.

Det finns också plats för att ta med ett extra batteri och tack vare det får du möjlighet att resa upp till 24 km innan batteriet tar slut. Du kan också göra rullstolen lite mer personlig genom välja mellan fem olika färger på hjulnaven.

Pris: 39 900 kr inkl. moms och frakt.

Vill du lägga en beställning eller ställa en fråga? Scrolla längre ner på sidan.
Efter formuläret hittar du olika typer av dokumentation och videos. T.ex hittar du en video och våra köpvillkor under rubriken "Övrigt".

 

QUICKIE Q50 R Carbon hopfällbar elrullstol
Kolfiberdesign ger en mycket låg vikt på endast 14,5 kg

Design

Kolfiberdesign ger en mycket låg vikt på endast 14,5 kg

Kolfiber. Lätt, men otroligt starkt. Faktum är att några av de lättaste sakerna i världen är gjorda av kolfiber, inklusive Q50 R Carbon - en av världens lättaste hopfällbara elrullstolar. Med en vikt på bara 14,5 kg flexar kolfiberramen naturligt över ojämna ytor, vilket ger unika stötdämpande egenskaper och levererar en av de smidigaste åkturerna någonsin.

Transport

Tar liten plats, lätt att ta med, oavsett vart du ska

Längtar du efter en semester utan en skrymmande elrullstol? Q50 R Carbon blir mycket kompakt när den är hopfälld (370 mm längd x 570 mm bredd x 767 mm höjd), och får plats i de flesta utrymmen. Tack vare sin låga vikt är den också lätt att lyfta in och ut ur t.ex  bilens bagageutrymme. Och när det är dags att flyga är Q50 R Carbon IATA-godkänd* för flygplanstransporter.

* Kontrollera alltid med ditt flygbolag innan du reser

Tar liten plats, lätt att ta med, oavsett vart du ska

Flygtransport

Godkänd för flygtransporter*

Planerar du en flygresa? Q50 R Carbons litiumjonbatteri är IATA-godkänd* (International Air Transport Association) för transport i flygplan. 

* Enskilda flygbolag har olika krav på transport av produkter med litiumjonbatterier.  Innan du arrangerar en flygresa med rullstolen, vänligen bekräfta med ditt flygbolag eller transportör att de accepterar batteridrivna fordon enligt UN-klassificering: UN3171. Se bruksanvisning för ytterligare information.

Godkänd för flygtransporter*

Prestanda

Låg vikt, hög tillförlitlighet.

Vi har designat elrullstolar i över 40 år och arbetat tillsammans med tillverkare i världsklass för att leverera gedigna och välbyggda elrullstolar som har de allra bästa köregenskaperna, motorerna, räckvidden och tillförlitligheten som andra helt enkelt inte kan matcha. Det är därför Q50 R Carbons 250W högeffektiva borstlösa motorer ger den kraft och tillförlitlighet du behöver från din elrullstol (inklusive hindertagning på upp till 40 mm). Självklart ingår de allra bästa batterierna också.

Låg vikt, hög tillförlitlighet.
Ta dig längre med en utökad räckvidd på 24 km.

El

Ta dig längre med en utökad räckvidd på 24 km.

Njut av en räckvidd på upp till 12 km med Q50 R Carbons 10Ah litiumjonbatteri. Om du behöver ta dig längre än så kan du tack vare den extra batteriplatsen dig ta med dig ett andra batteri (tillval) på resan, vilket fördubblar din räckvidd till upp till 24 km!

Wheelchair Wheelchair Frame accent

Välj din favoritfärg

Du kan välja mellan 5 färger till hjulen. Elrullstolen levereras då tillsammans med vald färg som du enkelt klickar på hjulen. Du kan också välja att inte montera färgen, då förblir hjulen svarta.

  • Carbon
  • Yellow
  • Red
  • Purple
  • Orange
  • Blue

På grund av begränsningar av färgåtergivning kan färgerna så som de upplevs på skärmen avvika något från den verkliga färgen. Detta bör därför endast användas som en indikation.

Beställning

Pris: 39 900 kr inkl. moms och frakt.
För extra batteri och extra laddare tillkommer pris, se längre ner.
(Vid efterbeställningar tillkommer frakt.)


Vad händer när du gör en beställning?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka en bekräftelse på beställningen till dig och för att eventuellt kontakta dig med följdfrågor. Informationen du ger oss kommer att lagras i Storbritannien och kommer att bevaras så länge det är nödvändigt för att hantera din order (och inte längre än 1 år).

Om försäljning till privatpersoner

Sunrise Medical säljer produkter via avtal med kommuner och landsting och med undantaget av sportrullstolar har vi tidigare inte haft försäljning till privatkunder. P.ga av många förfrågningar så öppnar vi nu på prov upp för försäljning av enbart den hopfällbarbara elrullstolen Q50 R Carbon. Vi är i en utvärderingsfas och vi har i nuläget enbart möjlighet att erbjuda köp med förhandsbetalning. Vi tackar på förhand för visad förståelse för vår nya process och är tacksamma för återkoppling med förbättringsförslag på köpupplevelsen.

Vänligen välj om du vill ha leverans dag- eller kvällstid. Detta går också bra att bestämma senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Dimensioner
Totalbredd:570 mm
Totallängd:923 mm
Sittbredd:440 mm
Sittdjup:420 mm
Ryggstödshöjd:464 mm
Länkhjul:165 mm
Drivhjul:210 mm
Färger:Accentfärger: blå, orange, lila, röd, gul
Prestanda/Vikter
Max. räckvidd:12 km (med ett batteri), 24 km (med extra batteri)
Hastighetsalternativ:6 km/h
Batterier:10Ah Lithiumjon
Max. kantklättring:40 mm
Totalvikt:Från14.5 kg (utan batterier)
Max. brukarvikt:136 kg

Alla tillval och tillbehör är inte kompatibla med olika rullstolskonfigurationer. Vänligen se bruksanvisning och beställningsunderlag för mer information.