Teresa Perales

""Jag älskar det faktum att jag kan fästa min handcykel QUICKIE Attitude Hybrid till min rullstol med bara ett litet tillbehör.""

Jag cyklar igen! Jag känner mig helt exalterad – och det gör min son också! Jag föredrar den vanliga hydrauliska versionen eftersom jag med den tränar upp både styrka och kondition. Ibland kanske man får en extra passagerare med sig eller har mer packning är det smidigt att kunna använda det eldrivna altenativet som finns på hybriden. Det är dessutom en hjälp när man ska på en lite längre utflykt.

Jag har provat andra handcyklar tidigare och ATTITUDE kostar mindre och har bättre viktfördelning när den sätts fast på stolen tycker jag. Dessutom är det naturligtvis perfekt för lite mer långväga turer, min tar mig runt 100 km! Att koppla den till din stol är superlätt. Den lägger bara till 70 gram extra till din stol och stör inte eller skadar dina kläder. Det är ett mycket diskret tillägg också, jag lämnar faktiskt min som parkerad i cykelfacken ... en hel del människor har kommit fram och frågat mig om det! En annan stor fördel är att den är riktigt enkel att hantera - och skärmen är väldigt intuitiv.

Mitt råd till de som ska resa med flyg, transportera det anslutet till din rullstol. Flygbolagen behandlar det då som ett enda objekt i stället för flera. Det är mycket lättare och är det är så jag föredrar att resa med min ATTITUDE.