Sport / RGK / Sportrullstolar / RGK Shark RS

RGK Shark RSPåhängscykel

Mästarnas val, gjord för att vinna.

RGK Shark RS - mästarnas val. Shark RS's nya innovativa ram är designad för att uppnå bästa möjliga individuella positionering. Omsluter föraren och när kraften överförs, omvandlas den direkt till att man rullar. Den låga tyngdpunktsinställningen och vida hjulbasen möjliggör högre hastigheter vid kurvtagning men bibehåller samtidigt stabiliteten.

Kontakt Beställningsunderlag
RGK Shark handcykel
Innovativ ramdesign

Innovativ ramdesign

Den innovativa ramen är utformad för att möjliggöra bästa individuella positionering. Ramen omsluter föraren, så att all kraft omvandlas direkt till framdrivning. 
Den låga tyngdpunkten och breda hjulbasen möjliggör högre kurvtagningshastigheter samtidigt som maximal stabilitet bibehålls.

Svetsad framgaffel

Svetsad framgaffel

Ordentligt svetsade efter den enskilde brukarens krav, lösningen på framgaffeln gör den lätt och styv - för att se till att varje handcykel är unik för varje idrottare.
Bakaxel

Bakaxel

Bakaxel fästet med smidda delar ger maximal stabilitet med låg vikt. Axelröret finns i aluminium eller kolfiber (tillval).
Dimensioner
Totalbredd:34 - 42 cm i steg om 2 cm
Vevarmslängd:155 - 175 mm i steg om 5 mm
Färger:30 färger
Prestanda/Vikter
Broms:Sram
Totalvikt:Från 12,9 kg

Alla tillval och tillbehör är inte kompatibla med olika rullstolskonfigurationer. Vänligen se bruksanvisning och beställningsunderlag för mer information.