Scooter / STERLING / Scooter / Fortress Calypso

STERLING Fortress CalypsoKompakt Scooter

Njut av fördelarna med en smidig scooter

Letar du efter en kompakt scooter som också levererar en bekväm körupplevelse? Då är Fortress Calypso precis rätt för dig. Detta mycket lättmanövrerade fordon är lika lämpligt för användning inomhus som för shopping på den lokala marknaden eller för en trevlig eftermiddag på stan. Njut av fördelarna med en kompakt scooter - stort värde för pengarna!

Be om en broschyr Beställningsunderlag
STERLING Fortress Calypso kompakt scooter
En behaglig upplevelse

En behaglig upplevelse

Att köra en Fortress Calypso är en behaglig upplevelse tack vare fjädringen fram och bak samt  det ergonomiska styrkonceptet. Fortress Calypso är en prisvärd, kompakt scooter som ger en perfekt balans mellan manövrerbarhet inomhus och prestanda utomhus.

Säker körning

Säker körning

Det nydesignade konceptet för styrning gör det lätt att svänga och ger dessutom skydd för händerna. För extra säkerhet och stabilitet finns en fast monterad korg framtill, stötdämpare fram, bra belysning och ett inbyggt bromsljus.

Enkel att använda och att transportera

Enkel att använda och att transportera

Scootern har en mycket bekväm manöverpanel med dubbelkontroll samt en steglöst inställbar rörpinne för högsta användbarhet. Scootern är kompakt och lätt att montera isär för transport.

Beställ en broschyr

Lämna inga personliga uppgifter om du är under 18 år. Du kan läsa mer om våra riktlinjer för databehandling i vår integritetspolicy.

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Dimensioner
Totalbredd:62.2 cm
Totallängd:121 cm
Sitthöjd:43.2 - 49 cm
Svängradie:117 cm (3-wheel); 160 cm (4-wheel)
Hjulstorlek fram:26 x 8.5 cm
Hjulstorlek bak:26 x 8.5 cm
Prestanda/Vikter
Max. räckvidd:40 km
Hastighetsalternativ:6 / 10 / 12 km/h
Batterier:60 Ah
Maximal säker lutning:
Ljus och blinkers:Ja
Tyngsta delens vikt:27 kg (3-wheel); 32 kg (4-wheel)
Totalvikt:100 kg (3-wheel); 105 kg (4-wheel) (incl. batteries)
Max. brukarvikt:125 kg

Alla tillval och tillbehör är inte kompatibla med olika rullstolskonfigurationer. Vänligen se bruksanvisning och beställningsunderlag för mer information.