JAY® J3 rygg Fast ryggstöd

JAY J3 rygg serien

J3 ryggen finns i en rad olika utförande både vad det gäller bredder, höjder och konturer. Ett fast ryggstöd ger en bra positionering, ökad komfort och funktion för brukaren. J3 ryggen finns i höjder från 17-50 cm. För de som behöver mycket stabilitet passar någon av våra djupa ryggar, medan den mer aktiva brukaren har behov av en standard- eller mellankontur. Det finns en JAY rygg för alla brukare. Se mer information om mått och bredder i beställningsunderlaget.

NYHETER JUNI 2016
För en sammanställning av nyheterna i juni 2016 klicka på denna text. 

Läs mer >

JAY J3 Ryggstöd

Bilder och video

JAY J3 rygg MDC
JAY® J3 Rygg Lifestyle
JAY J3 Mellan kontur, mellan thorakal

Bilder

Beställ en broschyr

Lämna inga personliga uppgifter om du är under 18 år. Du kan läsa mer om våra riktlinjer för databehandling i vår integritetspolicy.

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Vilka är dina rättigheter?

Du kan fråga oss vilka uppgifter vi har om dig, och också att rätta till om de är felaktiga. Du kan begära en kopia av informationen och be oss upphöra att hantera dina uppgifter under en tidsperiod. För att skicka en förfrågan, kontakta oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.

Våra varumärken