JAY J2 PlusFast ryggstöd

För den överviktiga brukaren

Jay® J2 Plus rygg är designad för den tyngre brukaren och har en max. vikt på 295 kg. Att sitta upprätt och bekvämt är en nödvändighet och en självklar rättighet för alla. J2 Plus rygg passar utmärkt i rullstolen Quickie M6, som även den har en brukarvikt på 295 kg.

Be om en broschyr
JAY J2 Plus rygg
Justerbar bredd

Justerbar bredd

Överviktiga personer upplever ofta förändring av kroppsmått. För att tillgodose dessa förändringar kan J2 Plus ryggen justeras efter ändrade behov. Det är möjligt att göra upp till 7 cm breddjustering tack vare fästenas och ryggplattans konstruktion.
Justerbar ryggvinkel

Justerbar ryggvinkel

Justerbar ryggvinkel 12 grader bakåt och 3 grader framåt. Övre fäste med sidoplattor väljs efter ryggrörstyp.

Avleda värme

Avleda värme

Jay® J2 Plus ryggen är designad för att på bästa sätt avleda värme och fukt för att minska risken för hudskador. Skalet är utformat med hål för att få så bra ventilation som möjligt. Detta i kombination med luftgenomsläpplig klädsel gör att ryggen känns sval och skön.

Beställ en broschyr

Lämna inga personliga uppgifter om du är under 18 år. Du kan läsa mer om våra riktlinjer för databehandling i vår integritetspolicy.

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Dimensioner
Totalbredd:510 - 580 mm / 580 - 660 mm
Totalhöjd:510 mm
Djup:-
Vikter
Max. brukarvikt:294 kg
Alternativ
Överdragstyp:Luftgenomsläppligt

Alla tillval och tillbehör är inte kompatibla med olika rullstolskonfigurationer. Vänligen se bruksanvisning och beställningsunderlag för mer information.