JAY® J2 ryggFast ryggstöd

Bekväm, stödjande och tålig.

J2 ryggen ger, genom användarvänliga egenskaper, ett stöd som ökar brukarens funktion och förmåga att ta sig fram i rullstolen. J2 rygg består av ett ryggskal i aluminium, en skumbas med ett luftgenomsläppligt överdrag och två svankstödsinlägg. Inläggen hjälper till att stödja höfterna även när ryggen är bakåtlutad. Det luftgenomsläppliga överdraget tillåter genomströmmning av luft vilket gör att kroppen och ryggen inte känns varm. Be om en broschyr

JAY J2 ryggstöd
Ryggvinkel

Ryggvinkel

J2 ryggen kan vinklas bakåt 15° för ökat bålstöd och sittkomfort.
Justerbar

Justerbar

J2 ryggen är inställbar i höjd, vinkel och bredd vilket gör att J2 ryggen är lätt att anpassa efter brukaren. Den är lätt att ta av och på från rullstolen.

Beställ en broschyr

Lämna inga personliga uppgifter om du är under 18 år. Du kan läsa mer om våra riktlinjer för databehandling i vår integritetspolicy.

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Dimensioner
Totalbredd:24 - 46 cm
Totalhöjd:32 - 42 cm
Djup:-
Vikter
Max. brukarvikt:113 kg
Alternativ
Överdragstyp:Luftgenomsläppligt

Alla tillval och tillbehör är inte kompatibla med olika rullstolskonfigurationer. Vänligen se bruksanvisning och beställningsunderlag för mer information.

Dokumentation