JAY® Xtreme Sittdyna

Tryckavlastning och stabilitet samt viss positionering

JAY Xtreme är framtagen för mycket aktiva brukare som krävde en dyna med låg vikt men som ändå förebygger trycksår. Xtreme sittdyna har även visat sig fungera mycket bra inom geriatriken som ett alternativ mellan basdynor och t ex J3 sittdyna. Om brukaren kräver tryckavlastning men inte har behovet av den goda stabiliteten som J3-dynan ger så är Xtreme sittdyna ett bra alternativ. Jay Xtreme är en lätt sittdyna för brukare som har medel till hög risk för trycksår. Uppbyggnaden av dynan gör överflyttningarna lättare eftersom den är så plan.

Denna produkt har utgått.

JAY Xtreme rullstolsdynor

Beställ en broschyr

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Vilka är dina rättigheter?

Du kan fråga oss vilka uppgifter vi har om dig, och också att rätta till om de är felaktiga. Du kan begära en kopia av informationen och be oss upphöra att hantera dina uppgifter under en tidsperiod. För att skicka en förfrågan, kontakta oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.

Våra varumärken