JAY LiteSittdyna

JAY's lättaste dyna.

Det perfekta komplementet till en lättviktsrullstol, JAY LITE är den lättaste dynan i sin klass. Dynan ger bra tryckfördelning/avlastning, stabilitet och komfort, men väger endast från 660 gram, JAY LITE är den perfekta dynan för aktiva brukare.

Kontakt
JAY Lite dyna
Luftgenomsläppligt

Luftgenomsläppligt

Värme och fukt är kända faktorer som kan leda till nedbrytning av huden. Det yttre höljet på JAY Lite är tillverkat av 3DX material som ventilerar värme och fukt. Luftflödet ökas ytterligare genom det perforerade skumunderlaget och den porösa skuminsatsen i sittgropen.

Positionerad för aktivitet

Positionerad för aktivitet

JAY LITE dynan ger bra tryckavlastning, stabilitet och komfort. För att minimera risken för trycksår, gör den antropometriskt utformade Optiwell sittgropen att belastningen på sittbensknölarna minskar utan att för den skull överföra för mycket tryck till trokanterna. Sittgropens lätta, luftgenomsläppliga skuminlägg ser till att fördela trycket, utan att addera någon ytterligare vikt. Dessutom, ger skumbasen det stöd du behöver för att förbli aktiv! 

Överdrag

Överdrag

Luftgenomsläppligt överdrag som gör att dynan känns sval och skön.
Positionerande dyna

Positionerande dyna

JAY Lite P är den positionerande versionen av dynan som har positioneringsdelar för brukare som behöver lite mer stöd.
Dimensioner
Totalbredd:350 - 600 mm
Totalhöjd:80 mm
Djup:350 - 600 mm
Vikter
Totalvikt:max 1090 g
Max. brukarvikt:150 kg
Alternativ
Överdragstyp:Luftgenomsläppligt

Alla tillval och tillbehör är inte kompatibla med olika rullstolskonfigurationer. Vänligen se bruksanvisning och beställningsunderlag för mer information.