JAY® J3 Sittdyna

Designad för brukare med avancerade behov

J3 dynan är framtagen med hänsyn till vetenskapliga undersökningar kring sittande och positionering. Resultatet: en dyna med utmärkt tryckavlastning, komfort, värme och fuktavledning samt optimal stabilitet. Den är bekväm, lätt att beställa och kan anpassas efter förändrade behov. Det är en utmärkt medlem i JAY-familjen! Dynan är lämplig för brukare som har hög risk för trycksår och stort behov av stabilitet. Brukare som har svårt för eller inte kan göra viktöverföring själva. J3 dynan finns med antingen fluid eller luft i sittgropen.

Denna produkt har utgått.

JAY J3 sittdyna för rullstol

Beställ en broschyr

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Vilka är dina rättigheter?

Du kan fråga oss vilka uppgifter vi har om dig, och också att rätta till om de är felaktiga. Du kan begära en kopia av informationen och be oss upphöra att hantera dina uppgifter under en tidsperiod. För att skicka en förfrågan, kontakta oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.

Våra varumärken