JAY® J2 Djup Sittdyna

Stabilitet och positionering vid hög risk för trycksår

Syftet med JAY J2 djup sittdyna är att skydda huden på brukare i högriskgruppen för trycksår. Den mycket goda tryckfördelningen och skjuvningsreduceringen som kännetecknar J2 djup, i kombination med dess goda komfort och stabilitet, gör dynan till en mycket effektiv rehabiliteringsprodukt. J2 djup bas: Den stödjande och stadiga basen är fuktsäker och lätt att anpassa så att den uppfyller varje brukares speciella krav. Sittgropen har gjorts längre, i förhållande till J2-sittdynan, för att passa olika bäckenpositioner. Den smalnar av i bakkanten för att stödja och fixera Fluidinlägget. Framkanten är avfasad för att stödja låren både medialt och lateralt för att få en bättre sittposition utan att funktionen begränsas. För brukare som inte kan göra viktöverföring själv.

Läs mer >

JAY J2 djup rullstolsdyna

Bilder och video

JAY J2 Djup
JAY J2 Djup (1)

Bilder

Beställ en broschyr

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Vilka är dina rättigheter?

Du kan fråga oss vilka uppgifter vi har om dig, och också att rätta till om de är felaktiga. Du kan begära en kopia av informationen och be oss upphöra att hantera dina uppgifter under en tidsperiod. För att skicka en förfrågan, kontakta oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.

Våra varumärken