JAY® J2 Sittdyna

Stabilitet och positionering med tryckavlastning

Utformningen av J2 sittdynan reducerar påtagligt risken av att sitta igenom dynan. J2 dynan är enkel att använda, den kräver inga justeringar och i stort sett inget underhåll. J2 är en tryckavlastande och mycket stabil sittdyna med optimal möjlighet för sittkorrigering. J2 dynans bas består av en hållbar, formad och vattentät skumplast som stödjer och stabiliserar bäckenet. J2 dynans bas är lätt och enkel att använda. När du har anpassat och sågat i basen så behöver du inte göra något åt basen för att täta porerna. Det är bara att använda den direkt. J2 dynan passar till brukare med hög risk för trycksår, brukare som inte kan göra viktöverföring själv och som har stort behov av stabilitet.

Denna produkt har utgått.

JAY J2 sittdynan för rullstoler

Beställ en broschyr

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Vilka är dina rättigheter?

Du kan fråga oss vilka uppgifter vi har om dig, och också att rätta till om de är felaktiga. Du kan begära en kopia av informationen och be oss upphöra att hantera dina uppgifter under en tidsperiod. För att skicka en förfrågan, kontakta oss på data.privacy@sunrisemedical.eu.

Våra varumärken