JAY J2Sittdyna

Stabilitet och positionering med tryckavlastning

Utformningen av J2 sittdynan reducerar påtagligt risken av att sitta igenom dynan. J2 dynan är enkel att använda, den kräver inga justeringar och i stort sett inget underhåll. J2 är en tryckavlastande och mycket stabil sittdyna med optimal möjlighet för sittkorrigering. J2 dynans bas består av en hållbar, formad och vattentät skumplast som stödjer och stabiliserar bäckenet. J2 dynans bas är lätt och enkel att använda. När du har anpassat och sågat i basen så behöver du inte göra något åt basen för att täta porerna. Det är bara att använda den direkt. J2 dynan passar till brukare med hög risk för trycksår, brukare som inte kan göra viktöverföring själv och som har stort behov av stabilitet.

Kontakt
JAY J2 sittdynan för rullstolar
Jay J2 bas

Jay J2 bas

J2 basen är en stabil bas med stora möjligheter till individuell anpassning. Man kan anpassa den antingen med hjälp av de många tillbehören eller genom att beskäras.
Jay fluid

Jay fluid

Jay Fluid vätskan i överdelen av sittdynan flyter ut och formar sig efter kroppens konturer och bildar en stor kontaktyta med ett jämt och lågt tryck. Jay Fluid vätskan har samma viskositet oberoende av temperatur. Jay Fluid vätskan är innesluten av en plastfilm som är överdimensionerad för att kunna följa den sittandes rörelser så att skjuvningen sker inuti Jay Fluid-överdelen och inte i den sittandes hud.

Överdrag

Överdrag

Jay J2 dynan levereras som standard med luftgenomsläppligt överdrag.
Dimensioner
Totalbredd:360 mm - 610 mm
Totalhöjd:76 mm
Djup:410 mm - 510 mm
Vikter
Totalvikt:5.4 kg
Max. brukarvikt:150 kg
Alternativ

Alla tillval och tillbehör är inte kompatibla med olika rullstolskonfigurationer. Vänligen se bruksanvisning och beställningsunderlag för mer information.