JAY Easy ViscoSittdyna

Hög komfort, positionering och tryckfördelning

JAY Easy Visco är en stabil, komfortabel och tryckfördelande sittdyna. JAY Easy Visco består av en anatomiskt formad bas med viscoelastiskt skum i hela sittgropen samt inkontinensöverdrag. Passar till brukare som behöver viss positionering och som har låg risk för trycksår. Brukaren kan själv göra viktöverföring.

 

Be om en broschyr
JAY Easy Visco rullstolsdyna
Kupad eller plan botten

Kupad eller plan botten

JAY Easy dynan kan fås med antingen kupad botten (för användning i hängmattesits) eller plan botten (för användning på plansits). Detta innebär att dynan förblir stabil oavsett vilken sits man har i rullstolen.
Främre delen av skumbasen är upphöjd lateralt och medialt för att ge bättre stöd åt låren.

Beställ en broschyr

Lämna inga personliga uppgifter om du är under 18 år. Du kan läsa mer om våra riktlinjer för databehandling i vår integritetspolicy.

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Dimensioner
Totalbredd:25 - 60 cm
Totalhöjd:6.3 cm
Djup:25 - 60 cm
Vikter
Totalvikt:2.70 kg
Max. brukarvikt:150 kg
Alternativ
Överdragstyp:Luftgenomsläppligt/Inkontinens

Alla tillval och tillbehör är inte kompatibla med olika rullstolskonfigurationer. Vänligen se bruksanvisning och beställningsunderlag för mer information.