JAY EasySittdyna

Tryckavlastning och stabilitet

Jay® Easy är en dyna från Sunrise Medical som ger god tryckavlastning, reducerar skjuvningseffekter och ger bra positioneringshjälp. Jay Easy består bl a av en anatomiskt formad skumbas med sittgrop, abduktionskloss och lårkilar. Inkontinensöverdraget har en inbyggd ficka för fluidöverdelen som är placerad över sittgropen. Dynan finns med plan eller kupad botten. Easy är en tryckavlastande dyna som passar till brukare som har medelhög risk för trycksår.

 

 

Be om en broschyr
JAY Easy rullstolsdyna
JAY Fluid

JAY Fluid

JAY Fluiden ger tryckavlastning och minskar skjuvningsrisken för brukare som har medelhög risk för trycksår.
Kupad eller plan botten

Kupad eller plan botten

JAY Easy dynan finns antingen med kupad botten (för användning på hängmattesits) eller plan botten (för användning på plansits eller i kombination med träplatta). Detta val gör att dynan förblir stabil oavsett vilken sits man har i rullstolen.
Lårstöd och abduktionskloss

Lårstöd och abduktionskloss

Främre delen av skumbasen är upphöjd lateralt och medialt för att ge bättre stöd åt låren.

Beställ en broschyr

Lämna inga personliga uppgifter om du är under 18 år. Du kan läsa mer om våra riktlinjer för databehandling i vår integritetspolicy.

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Dimensioner
Totalbredd:25 - 60 cm
Totalhöjd:6.3 cm
Djup:25 - 60 cm
Vikter
Max. brukarvikt:150 kg
Alternativ
Överdragstyp:Luftgenomsläppligt/Inkontinens

Alla tillval och tillbehör är inte kompatibla med olika rullstolskonfigurationer. Vänligen se bruksanvisning och beställningsunderlag för mer information.