JAY Soft Combi PSittdyna

Komfort och lätt positionering

JAY Combi Soft P är en stabil, komfortabel och tryckfördelande sittdyna lämplig för personer som själv har möjlighet att ändra sittställning. JAY Combi Soft P har bättre positionerande egenskaper än sin föregångare Jay Combi Soft. Combi Soft P är lämplig till brukare som har liten risk för trycksår och som kan göra viktöverföring själv.

Be om en broschyr
JAY Combi Soft P rullstolsdynor
Bas med kontur

Bas med kontur

Formad skumbas för stabilitet och positionering. Färgen på skummet gör att inte fukt och vätska kan tränga in i skumbasen och ökar också dynans livslängd.
Inkontinensöverdrag

Inkontinensöverdrag

Combi Soft P har inkontinensöverag och dess halkfria yta håller dynan på plats under användning och överföringar.

Beställ en broschyr

Lämna inga personliga uppgifter om du är under 18 år. Du kan läsa mer om våra riktlinjer för databehandling i vår integritetspolicy.

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Dimensioner
Totalbredd:25 - 60 cm
Totalhöjd:5.9 cm
Djup:25 - 60 cm
Vikter
Totalvikt:1.98 kg
Max. brukarvikt:150 kg
Alternativ
Överdragstyp:Inkontinens

Alla tillval och tillbehör är inte kompatibla med olika rullstolskonfigurationer. Vänligen se bruksanvisning och beställningsunderlag för mer information.