Rollatorer / Gemino / Rollatorväska

RollatorväskaRollatorväska

Vår väska med axelrem finns i många olika färger.

GEMINO rollatorer är inte bara lätta att justera, de kommer också med ett komplett utbud av attraktiva tillbehör för att underlätta vardagen.

Komplettera din GEMINO rollator med en snygg väska i din favoritfärg. Med både handtag och axelrem är den enkel att bära. Välj den färg som passar dig!

Be om en broschyr

GEMINO Rollatorväska
Många färgalternativ

Många färgalternativ

Välj den färg som passar dig och din livsstil! Denna rollatorväska finns i många olika färger som är speciellt utformade för GEMINO. Högkvalitativ, med enkel montering och två års garanti.

Bild: Väska i blått, champagne, svart, rosa på en GEMINO 30 RollatorUtöver dessa finns en silvergrå version också tillgänglig.

Beställ en broschyr

Lämna inga personliga uppgifter om du är under 18 år. Du kan läsa mer om våra riktlinjer för databehandling i vår integritetspolicy.

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Dimensioner
Vikter

Alla tillval och tillbehör är inte kompatibla med olika rullstolskonfigurationer. Vänligen se bruksanvisning och beställningsunderlag för mer information.

Dokumentation

Dokumentation