RGK Wheelchairs

Ett unikt tillfälle att prova sportrullstolar från RGK Wheelchairs!

Besök oss på mässan Hjultorget, 27-28 maj i Stockholm!

Läs mer här nedanför och gör gärna en intresseanmälan längst ner på sidan.

Att förbättra människors liv är en del av vårt DNA och har så varit sedan 1983.

Vad många i Sverige inte vet är att RGK Wheelchairs också är ett av våra varumärken vilket vi inte har marknadsfört här tidigare. Men nu på Hjultorget 2020 kommer vi för första gången att visa sportrullstolar och vardagrullstolar från RGK. Detta är ett unikt tillfälle att prova dessa fantastiska rullstolar, ta chansen och boka en utprovning eller bara dyk upp i montern. Anmäl allra helst ditt intresse genom att lämna din mailadress här så vi kan skicka dig mer information. 

Sunrise Medical är idag ett av världens mest välkända företag vad gäller design, tillverkning och distribution av mobilitetsprodukter. Hos oss hittar du produkter som manuella rullstolar, elrullstolar, rollatorer, scooters samt dynor och ryggar för bästa sittande och positionering. Våra andra varumärken är JAY, Quickie, Breezy, Zippy, Sterling och Gemino.

 

Sporter

Sporter

RKG Wheelchairs har rullstolar för följande sporter: basket, tennis, rugby och multisportstolar. De kan också designa speciallösningar för att passa andra sporter. Utöver sportstolarna har de också otroligt snygga vardagsrullstolar med låg vikt. Se hela deras utbud på deras hemsida.

Eller hör av dig till oss så skickar vi en broschyr (på engelska). Hela sortimentet kommer inte att finnas på plats men du har möjlighet att önska en speciell stol eller sport, ange ditt önskemål här så ska vi försöka att uppfylla din önskan.

Till vårt formulär

Personlig utprovning

Att prova ut en sportrullstol kräver stor erfarenhet. Det räcker inte bara med erfarenhet av vanlig utprovning utan man behöver också kunskap om sporten i sig och hur man rör sig i just den sporten.

Detta är det enda planerade tillfället vi i nuläget kan erbjuda med personlig utprovning av experter från RGK Wheelchairs. Har du funderat på att köpa en sportrullstol? Kanske till och med en från RGK Wheelchairs?

TA MÖJLIGHETEN OCH BOKA EN TID FÖR PERSONLIG UTPROVNING!
(Inga köpkrav.)

Till vårt formulär
Är ni flera från ett lag?

Är ni flera från ett lag?

Utöver mässdagarna så kan det också finnas möjlighet till utprovning för en större grupp även dagen efter mässan. Kontakta oss så återkommer vi till er.
Vi kan också erbjuda möjligheten att brodera ert klubbeblem på ryggen och leverera stolarna i lagets färg!

Till vårt formulär

Om RGK

RGK Wheelchairs grundades 1988, vi tillverkar sport- och vardagsstolar som helt och hållet skapas efter dina mått. Varje stol är unik för att passa användarens krav och individualitet. De material vi andvänder är av högsta kvalitet och erbjuder de lättaste rullstolarna på marknaden. Våra rådgivare tar dig igenom utvärderingsprocessen för att skapa den perfekta rullstolen för dig. 

Våra värderingar har alltid varit detsamma. Att respektera din individualitet är vår passion, och det är därför vi skapar rullstolar skräddarsydda efter dig.  Att skapa den perfekta stolen är anledningen till att vi finns, vi står helt till din tjänst. Som experter inom vårt område delar vi vår kunskap med dig för att ge dig bästa service och upplevelse med oss ​​och med din nya rullstol. Genom att testa gränserna i vår design under de senaste 30 åren har vi etablerat oss som marknadsledare; ingen annan kan göra vad vi gör. Nyckeln är perfektion och vi strävar efter att erbjuda produkter av allra högsta kvalitet. Vi garanterar att stödja dig, under och efter processen att få din egen rullstol från RGK Wheelchairs.

Om Mässan

Om Mässan

Hjultorget, 27-28 maj, 2020, Stockholm

Hjultorget är hjälpmedelsmässan som arrangerats i snart 40 år. Mässan vänder sig till dig som är hjälpmedelsanvändare och de som inom professionen vill hålla sig uppdaterade på de senaste inom rullstolar, bilanpassning, fritidshjälpmedel och mycket mer.

I år har de en härlig mix av aktiviteter. Man kan utmana TV 4 elitparasportare ”Vinnarskallar”, se på modeuppvisning eller kolla in Siv som har uppvisning i karate och självförsvar sittande i rullstol. Det finns också ett antal föreläsningar att välja mellan, håll utkik på deras hemsida för mer information.

Hotell

Mässan är på Kistamässan i Stockholm och i direkt anslutning ligger Scandic Victoria Tower. För din bekvämlighet kan vi erbjuda ett antal dubbelrum till självkostnadspris, först till kvarn gäller. Intresserad?

Till vårt formulär

Vill du få mer information om vår aktivitet på Hjultorget?

Lämna din mailadress nedan så hör vi av oss.

Hur vi använder dina personuppgifter när du prenumererar på information om vår aktivitet på Hjultorget 2020

Sunrise Medical använder dina personuppgifter för att skicka elektronisk information angående kommande aktivitet på Hjultorget 2020. Vi kommer aldrig att dela dem med tredje part. Din information sparas hos oss och kommer att tas bort 6 månader efter eventet.

Har du önskemål om att prova rullstolar för en speciell sport?
Vill du boka tid för personlig utprovning (inga köpkrav)?
Är du medlem i en sportklubb/ett lag och ni är flera som vill komma tillsammans?
Vill du ha hjälp med hotellrum på Scandic Victoria Tower? OBS, begränsat antal, först till kvarn gäller. Du står själv för kostnaden.
Vill du att vi mailar dig en broschyr över sortimentet från RGK Wheelchairs?