Utbildningar

Vi erbjuder olika typer av utbildningar så väl kliniska som produkt- och tekniska kurser. Syftet är att ge de senaste uppdateringarna gällande praktiska lösningar och tänkande kring detta - oavsett om du är förskrivare, konsulent eller tekniker.

Vilken är målgruppen för våra utbildningar?

Arbetsterapeuter, Sjukgymnaster, Hjälpmedelskonsulenter, Hjälpmedelstekniker samt övriga anställda som är involverade i förskrivning eller underhåll av rullstolar eller produkter inom sittande från Sunrise Medical.

Teknisk utbildning

Från service till underhåll av produkter till diagnostik och felsökning - våra tekniska utbildningar ger dig fördjupade praktiska kunskaper om våra produkter. Kontakta säljaren i ditt område för bokning av kursdatum.

Produktutbildning

Hands on, praktisk utbildning gällande egenskaper, inställningar och konfigurering av rullstolar och dynor/ryggar. Kontakta säljaren i ditt område för bokning av kursdatum.

Klinisk utbildning

Våra seminarier i funktionell sittställning riktar sig till dig som ofta arbetar med sittställningsproblematik i rullstol. Seminarierna ger en
kunskap i undersöknings-metodik, individuell anpassning, diagnoser, hur man kan förhindra uppkomst av trycksår, samt möjliga val beträffande produkter.

Se kursutbud

Kontakta Oss

För att se platstillgång på kursen, gör en bokning eller om det gäller en skräddarsydd kurs för er arbetsplats, vänligen

kontakta oss

Våra varumärken