QUICKIE AttitudePåhängscykel

Påhängscykeln för ökad styrka, uthållighet och kondition genom cykling.

Attitude Manuella påhängscykel är perfekt för de som önskar få förbättrad styrka och uthållighet genom cykelträning. 20“ Framhjul och 30 växlar ger utmärkta köregenskaper som passar för all terräng. Den kraftfulla skivbromsen gör att du har en smidig och säker fartkontroll. Lättvikt och enkel att manövrera, Attitude Manuella version är ett perfekt komplement till din aktiva lättviktsrullstol.

Be om en broschyr Beställningsunderlag
QUICKIE Attitude Manuell Påhängscykel
Välj position för vevarmen

Välj position för vevarmen

Med den nya möjligheten att justera både djup och vinkel av vevarmen på QUICKIE Attitude Manuell påhängscykel  får du en bättre ergonomisk position. Detta är viktigt för en energieffektiv körupplevelse och gör att du orkar längre.

Ta dig fram med stil!

Ta dig fram med stil!

Du tar dig fram med stil med en Attitude  påhängscykel - snygg design i varje sväng! Vevarmen och kedjeskyddet finns i flera olika färger. Välj din favoritfärg!

 

Utmärkta köregenskaper oavsett terräng.

Utmärkta köregenskaper oavsett terräng.

Med 30 växlar att välja mella, kan din manuella Attitude påhängscykel enkelt anpassas efter förändrad terräng. Dessutom gör skivbromsarna att du smidigt kan anpassa farten när du behöver. 

Växla utan ansträngning.

Växla utan ansträngning.

Eftersom du kommer åka fortare har vi säkerställt att du kan växla lika snabbt också! Det enkla enhandsgreppet med grip shift reglage gör så att du kan växla enkelt för att anpassa dig efter vilken terräng du kör i.

Påhängscykeln som är redo att köra iväg på 6 sekunder!

Påhängscykeln som är redo att köra iväg på 6 sekunder!

Dockningsmekanismen för Attitudes manuella version är så enkel, dess geniala 4-punktsystem fästes säkert på rullstolens främre ram, på bara några sekunder och den kopplas bort lika snabbt! Dessutom behövs inge lösa delare runt dina ben, så ingenting kommer mellan dig och den komfort du förväntar dig från din rullstol.

Ta en titt på videon och se hur enkelt det är!

Beställ en broschyr

Lämna inga personliga uppgifter om du är under 18 år. Du kan läsa mer om våra riktlinjer för databehandling i vår integritetspolicy.

Hur använder vi din information för en broschyrförfrågan?

Sunrise Medical kommer att använda dina uppgifter för att skicka dig ett mail med den broschyr som du har begärt. Vi avslöjar aldrig eller delar dina personuppgifter med någon annan. Din information lagras i Storbritannien och kommer att sparas i 3 dagar.

Dimensioner
Bredd frontram:26 – 46 cm
Vevarmslängd:170 mm
Vevarmsbredd:470 mm
Hjulstorlek fram:20“
Prestanda/Vikter
Växelreglage:Trigger / Grip shift
Antal växlar:30
Broms:180 mm
Max. brukarvikt:100 kg
Totalvikt:14,5 kg
Delars vikt:170 g

Alla tillval och tillbehör är inte kompatibla med olika rullstolskonfigurationer. Vänligen se bruksanvisning och beställningsunderlag för mer information.