QUICKIE Attitude HybridPåhängscykel

Påhängscykeln som kombinerar manuell cykling med elcykling.

Attitude Hybrid påhängscykel kombinerar alla hälsofrämjande fördelar från manuell cykling med pålitligheten från en elmotor. För att minska trötthet, kan elmotorn sättas igång när du stöter på en tung uppförsbacke eller bara för att få lite extra fart när du behöver.

Kontakt Beställningsunderlag
QUICKIE Attitude Hybrid P�h�ngscykel
Välj din position för vevarmen

Välj din position för vevarmen

Med den nya möjligheten att justera både djup och vinkel på vevarmen på QUICKIE Attitude Hybrid  påhängscykel får du en bättre ergonomisk position. Detta är viktigt för en energieffektiv körupplevelse och gör att du orkar längre.

Stark motor på 250 Watt

Stark motor på 250 Watt

Med en kraftfull 250 Watts motor och med en topphastighet på 23 km/h, är Attitude Hybrid perfekt för kuperad terräng eller längre sträckor. Bara koppla in elmotorn när du behöver det och kan ta dig vart du vill med din Attitude Hybrid påhängscykel.

Den manuella påhängscykeln med extra kraft att ta dig dit du vill.

Den manuella påhängscykeln med extra kraft att ta dig dit du vill.

 
Med ett batteri på 17,5 Ah för förbättrad prestanda kan du luta dig tillbaka och slappna av. Upplev ren frihet med kunskap om att sträckan inte behöver vara ett orosmoment. Displayen visar alltid återstående batterikapacitet.

MMI: Du har alltid kontroll

MMI: Du har alltid kontroll

QUICKIE Attitude Hybrid har tillförlitlig teknik. Med MMI från Neodrive har du alltid full kontroll över ett flertal parametrar såsom hastighet, avstånd och batteriets status.

Ergonomisk Vevarm

Ergonomisk Vevarm

Eftersom du kommer tillbringa en del tid med din QUICKIE Attitude påhängscykel, har vi säkerställt att vevarmarnas och handtagens position är ergonomiskt designade för att förhindra att de slår emot kroppen - särskilt när du svänger.

Användbar väskhållare

Användbar väskhållare

Eftersom Attitude Hybrid påhängscykel ger dig extra hjälp att kunna åka längre, kanske du vill ta med dig lite extra packning för färden. Därför finns det möjlighet att köpa till en väskhållare till Attitude påhängscyklar som kan användas ihop med standard cykelväskor på marknaden.

Snygg design i varje sväng.

Snygg design i varje sväng.

Med Attitude påhängscyklar får du inte bara bra köregenskaper och en smidig åktur. Precis som du är van vid när det gäller Empulse rullstolar, så har vi även tänkt på en snygg och tilltalande design och du kan också välja mellan 30 olika färger för att matcha din rullstol eller skapa något helt individuellt. Ut på vägarna med stil med Empulse Attitude.

Påhängscykeln som är redo att köra iväg på 6 sekunder!

Påhängscykeln som är redo att köra iväg på 6 sekunder!

Dockningsmekanismen för QUICKIE Attitudes hybridversion är så enkel, dess geniala 4-punktsystem fästes säkert på rullstolens främre ram, på bara några sekunder och den kopplas bort lika snabbt! Dessutom behövs inge lösa delare runt dina ben, så ingenting kommer mellan dig och den komfort du förväntar dig från din rullstol.

Ta en titt på videon och se hur enkelt det är!

Dimensioner
Totalbredd:26 – 46 cm
Vevarmslängd:170 mm
Vevarmsbredd:470 mm
Hjulstorlek fram:20"
Prestanda/Vikter
Växelreglage:Trigger / Grip shift
Antal växlar:10
Hastighetsalternativ:23 km/h
Broms:180 mm
Motor:250 W
Batterier:17.5 Ah
Max. brukarvikt:100 kg
Totalvikt:21.5 kg
Delars vikt:170 g

Alla tillval och tillbehör är inte kompatibla med olika rullstolskonfigurationer. Vänligen se bruksanvisning och beställningsunderlag för mer information.