QUICKIE Attitude ElPåhängscykel

Påhängscykeln med 100% eldrift.

Attitude Påhängscykel El ger dig 100 % eldrift när du sitter bekvämt i din rullstol. Minska belastningen på din överkropp, du behöver inte oroa dig för uppförsbackar eller att ta dig långa sträckor – bara ta det lugnt och njut av färden.

Kontakt Beställningsunderlag
QUICKIE Attitude El P�h�ngscykel
Påhängscykeln som är redo att köra iväg på 6 sekunder!

Påhängscykeln som är redo att köra iväg på 6 sekunder!

Dockningsmekanismen för Attitudes elversion är så enkel, dess geniala 4-punktsystem fästes säkert på rullstolens främre ram, på bara några sekunder och den kopplas bort lika snabbt! Dessutom behövs inge lösa delare runt dina ben, så ingenting kommer mellan dig och den komfort du förväntar dig från din rullstol.

Ta en titt på videon och se hur enkelt det är!

Påhängscykeln med kraften att ta dig dit du vill.

Påhängscykeln med kraften att ta dig dit du vill.

Med en stark 250 Watts motor som ger en topphastighet på 23 km/h, är du fri att leva livet och åka dit du vill med din Attitude El påhängscykel. Välj mellan de olika alternativen med max hastighet på 6, 10, 15 eller 23 km/h. Dessutom, lithium-ion batteriet på 9 eller 13.4 Ah ser till att du kan luta dig tillbaka och ta det lugnt utan att behöva oroa dig för att åka länga sträckor.

Integrerad belysning fram

Integrerad belysning fram

Belysningen fram, som får sin ström direkt från batteriet, ser inte bara till att din väg är upplyst, du syns dessutom tydligt när du är ute och åker med din Attitude El påhängscykel oavsett om det är mörkt.
Justerbart styre

Justerbart styre

Eftersom du kommer tillbringa en del tid efter din Attitude El påhängscykel, har vi sett till att styret är ergonomiskt designat och enkelt att justera för att passa dig (via styrstammen). Displayen visar en rad köroptioner så att du alltid kan hålla koll på hur långt du åker och hur länge!

Snygg design i varje sväng.

Snygg design i varje sväng.

Med Attitude påhängscyklar får du inte bara bra köregenskaper och en smidig åktur. Precis som du är van vid när det gäller QUICKIE rullstolar, så har vi även tänkt på en snygg och tilltalande design och du kan också välja mellan 30 olika färger för att matcha din rullstol eller skapa något helt individuellt. Ut på vägarna med stil med QUICKIE Attitude.

Dimensioner
Totalbredd:26 – 46 cm
Styrets bredd:570 mm
Hjulstorlek fram:16“
Prestanda/Vikter
Hastighetsalternativ:6 km/h & 23 km/h
Broms:180 mm
Motor:250 W
Batterier:9 Ah & 13,4 Ah
Max. brukarvikt:100 kg
Totalvikt:15,3 kg
Delars vikt:170 g

Alla tillval och tillbehör är inte kompatibla med olika rullstolskonfigurationer. Vänligen se bruksanvisning och beställningsunderlag för mer information.